Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zahřejte se! Top 20 nejlepších čepic právě pro vás!

25. listopadu 2014 | 06:00

"V tý čepici vypadám jako blbec," říká už několik let moje dlouholetá kamarádka. Ať fouká, prší, sněží, nebo mrzne, ona lítá s holou hlavou a odmítá na ni cokoli nasadit. Možná si i vy myslíte, že vám čepice nesluší, ale dnes existuje tolik střihů a barev, že si každý vybere tu svou. Která bude slušet právě vám?

I když nesněží, ani nemrzne, stejně zima klepe na dveře. A pokud se chceme vyvarovat otravné rýmě, bolesti hlavy a padání vlasů, musíme se pořádně zachumlat. Vybraly jsme pro vás dvacet nejlepších čepic, čelenek a kulichů, které jsou letos trendy.


Krátké vlasy

Ženám s krátkými vlasy, nebo s mikádem skvěle padnou pletené čelenky, které vypadají zepředu jako turban. Schovají uši, zahřejí hlavu a především dodají vašemu outfitu neotřelý vzhled. Stejně tak vám budou slušet hladké čepice bez bambule a jiných aplikací, které na sebe příliš nestrhnou pozornost. Pokud máte ofinu, nebo patku, vždy ji z pod čepice vytáhněte!

F&F, 279 Kč.
Autor: archiv firem

Dlouhé vlasy

Dlohovláskám sluší kulichy s bambulí, které už dávno nejsou vhodné jen pro děti a na hory. Takový běžový kulich posetý kamínky s chlupatou bambulí se hodí klidně i k elegantnímu kabátů a botám na podpatku.

Pokud si přece jen potrpíte na něco elegantnějšího, pořiďte si hřejivý baret, kteý se opět vrací na módní scénu.

Zapomeňte na...

Letos v zimě rozhodně nechte hluboko ve skříni všechny zateplené kšitlovky, bekovky i beranice. Nemusíte je vyhazovat, protože za pár let se zase dostanou do módy, ale právě teď jsou opravdu out!

Top 20 nejlepších zimních čepic naleznete zde!