Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

8 módních chyb, které ničí váš styl!

  • Pozor na módní chyby!
    24. listopadu 2014 | 06:00

    Za módní chyby, které děláme, rozhodně nemůže náš osobní vkus. Viníkem jsou spíše dlouholeté návyky a módní klišé, kterým bezmezně věříme. Co tedy vlastně ničí náš módní styl? Tady je 8 největších chyb, kterých se dopouštíme!

  • Jsem vysoká, nenosím podpatky

     

    Měříte 180 centimetrů a zásadně nenosíte boty na podpatku? Děláte velkou chybu! Váš outfit pak může postrádat elegantní punc, který mu dodají jen ryze ženské lodičky. A co, že většina mužů je vám po ramena, vysoké herečce Charlize Theron, nebo ještě vyšší první dámě Michelle Obama to taky nevadí!

    Michelle Obama
    Autor: profimedia.cz
  • V pruhách jsem tlustá

     

    Existuje mnoho žen, které si odmítají koupit jakýkoli kus oblečení s vodorovnými pruhy, protože jsou předsvědčeny, že v nich budou vypadat tlustě. Jasně, v maximálně upnutém triku s pruhy budete opticky silnější. Když si však pořídíte pruhované sáčko, svetřík, nebo lichotivě střižené námořnické tričko, budete vypadat skvěle.

    Chcete mít krásné a zdravé vlasy jako Penelope Cruz? Dopřejte jim vše, co potřebují!
    Autor: profimedia.cz
  • Nakupování nového oblečení je zbytečné

     

    Některé ženy se v nakupování nových hadříků nevyžívají, a tak raději nosí starší kousky, ve kterých se cítí pohodlně. Ano, retro je sice v módě, ale ne v podobě odrbaných kousků, které jsou out už deset let. Zkuste začít nakupovat po interntetu, vyhnete se davům lidí a za pár dnů máte nový šatník.

    Nakupovat po internetu se musí opatrně
    Autor: Shutterstock.com
  • Mikinu nosím jen na běhání

     

    Mnoho žen si stále nedokáže zvyknout na fakt, že mikina už dávno není jen na sport a na doma. Už několik sezón je na módním výsluní, zdobí přehlídková mola a zaplavuje obchody s oblečením. Dejte mikině šanci, oblečte k ní úzké kalhoty, nebo sukni a ukažte, že ve světě módy se umíte pohybovat.

    Blýskavá mikina, Asos.com, cca 1500 Kč.
    Autor: archiv firem
  • V červené vypadám lacině

     

    Dříve byly ženy přesvědčeny, že červená barva oblečení je k určitým příležitostem nevhodná, protože je příliš dráždivá. Dnes už je to spíše přežitek, který však monoho žen stále dodržuje. Nebojte se a vyražte v červených šatech klidně i na svatbu, do divadla, nebo do práce. Červená je barva jako každá jiná. A navíc sluší brunetkách, blondýnkám i zrzkám!

    Krátké červené šaty brunetkám sluší.
    Autor: Profimedia.cz
  • V umělé kůži vypadám jako chudák

     

    Co se týká napodobenin značek, na ty raději zapomeňte. Ale umělé kožešiny, kůže a napodobeniny drahých šperků mají rozhodně zelenou. Hitem podzimu byly koženkové bundičky, které si zamilovaly třeba i hollywoodské krásky. Stejně jako zimní trend umělé kožíšky, na které narazíte téměř v každém módním obchodě. Pamatujte, že si nemíte zruinovat peneženku, abyste vypadala luxusně!

    Mango, 1799 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Čím víc kůže ukážu, tím víc jsem sexy

     

    Mnoho žen si stále myslí, že obléknout se sexy znamená vcucnout se do titěrných minišatů s nekonečným výstřihem a obout boty na dvaceticentimetrovém podpatku. V takovém outfitu bude vypadat akorát lacině a nevkusně. Raději dejte přednost pnutým džínám, nebo skvěle padnoucím koktejlkám, které zvýrazní váš štíhlý pas i jiné přednosti. Uvidíte, že v rafinovaném modelu z vás muži neodtrhnou zrak!

    Eva Longoria se udržuje cvičením čtyřikrát týdně.
    Autor: profimedia.cz
  • Tenisky jsou jen na sport

     

    Nemusíte nutně nosit tenisky v sukni, když se vám to nelíbí, ale alespoň si přopusťte, že tato extrémně pohodlná obuv je teď zkrátka trendy. K pěkným teniskám můžete obléknout prakticky cokoli. Světový módní blogeři i módní guru nosí tenisky bez problému klidně i k večerní róbě, nebo smokingu. Zařaďte je taky do svého šatníku, oživte svůj styl a všem ukažte, jak se v nových trendech perfektně vyznáte.

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: thebestfashionblog.com

Klíčová slova:  móda, trendy, módní chyby, oblečení, styl
Diskuse ke článku
.