Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jaké boty si vybrat na plesovou sezónu, do divadla a na večírek?

  • 22. listopadu 2014 | 06:00

    Ani v zimě nesmíme zanevřít na ženskost podtrhující lodičky, ve kterých se blýskneme na plese, v divadle, nebo třeba na silvestrovském večírku. Které společenské boty jsou letos trendy? A které se naopak do lepší společnosti vůbec nehodí?

  • Na večírek


    Ano

     

    Pokud sháníte elegantní a zároveň sexy boty na večírek, rozhodně vsaďte na lodičky s průstřihy a jehlovým podpatkem. Ke svůdným šatům i skinny kalhotám vypadají zkrátka perfektně. Velkou nevýhodou však je, že vám v nich po cestě na párty bude pořádná zima. Buď tedy musíte investovat do taxi, nebo si je nazout až před vstupem na večírek.


    Ne

     

    Při výběru bot na večírek rozhodně zapomeňte na okované boty na platformě, které jsou už nějaký ten v pátek mimo mísu.

    ...
    Autor: archiv firem
  • Do divadla


    Ano

     

    Chystáte-li se s partnerem do divadla, rozhodněte sáhněte po klasických lodičkách v černé, nebo béžové barvě. Podpatek může být klidně nízký, aby jste se cítila pohodlně. Pokud se na tenký podpatek necítíte, povoleny jsou i černé boty na nízkém klínku, nebo na širokém podpatku.


    Ne

     

    Boty s jehlovými podpatky nechte doma. Jsou příliš vyzývavé a nápadně, a proto se do divadla nehodí. Stejně tak zapomeňte na otevřené sandálky, nebo lodičky s vykukujícími prsty, vždy volte plně uzavřenou obuv.

    ...
    Autor: archiv firem
  • Na ples


    Ano

     

    Plánujete navštívit zimní ples? Pak rozhodně vsaďte na klasické lodičky se špičatou špičkou ideálně v černé, tělové, královsky modré, nebo metalické barvě. Pokud už teď víte, že si raději než šaty obléknete padnoucí kalhotový kostým, klidně si k němu můžete pořídit i kotníkové boty na podpatku, ideálně černé.


    Ne

     

    Pokud nechcete způsobit faux pas, rozhodně neobouvejte boty s infantilními mašličkami, záplavou kamínků, cvočků a nýtků, ani boty s otevřenou špičkou, nebo na jutovém klínku. Zapomeňte také na staré lodičky se sešlapaným podpatkem a kotníčkové boty, které vám v kombinaci se šaty akorát zkrátí nohy.

    ...
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, boty, lodičky, ples, elegance, plesová sezóna
Diskuse ke článku
.