Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Neopren: Nový módní trend! Pusťte ho do svého šatníku

23. listopadu 2014 | 06:00

Neopren býval dříve spojen jen s potápěči a vodními sporty, ale letos se stal opravdovým módním trendem. Překvapivě se z tohoto materiálu vyrábí především ryze ženské kousky jako jsou šaty, sukně a nejrůznější topy. Podívejte se, kde super neoprenové kousky pořídíte.

Hřeje

Neopren je těší velké oblibě především proto, že perfektně drží teplo. Takže i na podzim se ve zdánlivě lehkých šatičkách budete cítit perfektně.

Je jedinečný

Další jedinečnou vlastností je nepoddajnost, která vytváří doslova architektonické tvary. Jednoduše by se dalo říct, že neoprenový materiál dodává modelům futuristický vzhled.

Zoot.cz, Only, 1659 Kč.
Autor: archiv firem


Tvaruje postavu

Třetí, neméně podstatnou výhodou materiálu je jeho pevnost, která dokáže zamaskovat veškeré nedostatky. Přestože šaty bývají velmi na tělo, zakryjí bříško i zadeček, stejně jako pouzdrová sukně, která zase opticky zmenší boky a zúží nohy.

Všechny barvy mají zelenou

Narazila jste na zářivě růžové neoprenové šaty, ale nevíte, zda se k podzimu a zimě hodí? Proč ne! V případě neoprenových kousků se na barvy vůbec neohlížejte. Klidně sáhněte po pestrobarevném topu, vzorované mikině, nebo puntíkaté kabelce. Nejčastěji však narazíte na černý neopren, který vypadá elegantně a lichotí postavě.