Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Právě teď v obchodech? Slevy, víkendové akce a spousta flitrů!

Reserved
21. listopadu 2014 | 06:00

Snad každá žena se chce líbit a ráda nakupuje oblečení. Ani já nejsem výjimkou, a tak jsem vyrazila do obchodů, abych pro vás zjistila, kde jsou sezónní slevy a výhodné akce. Nemusíte čekat až po Vánocích, vyražte na výhodné nákupy hned teď a ušetřete!

Co se týče hadříku, nic mě nepotěší víc, než výhodný nákup ve slevě, nebo víkendové akci. Doma se pak chlubím partnerovi, jak jsem šikovně nakoupila, a kolik peněz jsem ušetřila. Máte to stejně? Pak si rozhodně přečtěte, kde právě tento víkend pořídíte trendy kousky za nízké ceny.

Hurá na slevy!

Oblečení i doplňky z podzimních kolekcí pořídíte již v některých obchodech za akční ceny. Například v C&A nakoupíte svetříky, svetry a kalhoty v barvách spadaného listí již od 300 Kč. Pro podzimní kabát, nebo bundičku si zase zajděte do Orsay, kde nabízejí až 50% slevy, nebo do obchodů Gate, kde bundu pořídíte klidně za 500 Kč.

Pokud vašemu outfitu chybí hřejivý doplněk, výhodně ho pořídíte v Takko Fashion. Na šátky, šály i rukavice je tu 30% sleva z původní ceny.

New Yorker
Autor: archiv

Co se týče podzimních slev, všem obchodům vévodí síť New Yorker. Během pár minut jsem v tomto obchodě našla hned několik super trendy kousků za výhodné ceny. Kabát s koženkovými rukávy za 800 Kč a hřejivý svetřík za 249 Kč jsem tam zkrátka nemohla nechat!

Zahanbit se rozhodně nenechal ani obchod Reserved, kde pořídíte všechny podzimní i zimní kabáty a bundy se slevou až 50 %. Sníženou cenu najdete i u pestrobarevných svetříků, kalhot, kostkovaných košil a doplňků.

Akce, akce, akcička

Některé obchody si pro vás před Vánoci připravily i velmi příjemné akce. V Camaieu tento víkend pořídíte všechny svetry s 30% slevou a do 23. listopadu máte šanci využít speciální akci s názvem "Podlehněte nové kolekci". Stačí jen nakoupit nad 799 Kč a získáte 30% slevu na další nákup oblečení ze zimní kolekce.

V obchodech Orsay na vás čeká víkendová akce v podobě 20% slevy na všechny zimní bundy a kabáty. V Lindexu zase při nákupu nad 1000 Kč získáte 250 Kč poukázku na další nákup.

Výhodnou akci nabízí i obchody Marks & Spencer, které však vyrazily proti proudu. Nezaměřily se totiž na podzimní a zimní oblečení, ale na sexy noční prádlo. Až do 3.12. ho nakoupíte s 20% slevou.

Můj tip

Při prolézání obchůdků jsem si nemohla nevšimnout záplavy flitrů a třpytivých nití. Pokud se tedy chystáte na pořádný silvestrovský večírek, nebo se chcete blýsknout u štědrovečerní tabule, rozhodně si jeden metalický kousek pořiďte. Nepřeberné množství kalhot a šatů s flitry, blýskavých svetříků a třpytivých doplňků je například v Lindexu, nebo H&M.