Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pusťte oblečení se zvířecími potisky do svého šatníku!

  • 13. listopadu 2014 | 06:00

    Mnoho žen se s příchodem zimy s oblibou obléká do temných outfitů, které k mrazivému počasí tak trochu patří. Pokud chcete svůj šatník trochu rozjasnit, neváhejte a pořiďte si alespoň jeden kousek s nesmrtelným zvířecím vzorem. Ať už se jedná o kožich, svetr, nebo halenku, budete nepřehlédnutelná!

  • Gepardí halenka

     

    Pokud se rozhodnete investovat do univerzální košile se zvířecím potiskem, rozhodně se nebojte ji kombinovat s koženkovými sukněmi. Skvěle vypadá i s jednobarevnými slimkami, nebo jen ležérně přehozená přes klasické pouzdrové šaty. Pak už jen stačí obout super trendy kotníkové boty, do ruky psaníčko a můžete vyrazit na lov.

    Zvířecí vzory
    Autor: archiv firem
  • Tygrované šaty

     

    Obléknout si tygrované šaty chce pořádnou dávku odvahu a hlavně dokonalý cit pro módu. Stačí totiž jedna jediná chybička a váš outfit může vypadat lacině. Ideální je k nim přidat velmi decentní, ale přesto stejně neotřelé doplňky. My jsme vybraly elegantní klobouk a náhrdelník, který prodlužuje trup. Nakonec obujte černé, nebo tělové lodičky, přes ramena přehoďte černý, nebo hnědý kabátek a je to!

    Zvířecí vzory
    Autor: archiv firem
  • Leopardí kožich

     

    Kožichy z umělé kůže letos hlásí velká comeback na módní výsluní. Pokud se vám líbí, neváhejte a pořiďte si rovnou jeden kousek se zvířecím potiskem. Když k němu obléknete koženkové kalhoty a rolák v barvě spadaného listí, ukážete všem, že ve světě módy se pohybujete jako ryba ve vodě!

    Zvířecí vzory
    Autor: archiv firem
  • Gepardí svetr

     

    Pro ženy, které nerady experimentují, ale sledují módní trendy, je svetřík se zvířecím motivem to pravé. Hodí se totiž úplně ke všemu, není příliš nápadný a navíc je hřejivý a pohodlný. Klidně k němu natáhněte jen džíny a přehoďte kožený křivák. Jednoduché, ale efektní!

    Zvířecí vzory
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.