Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hřejivé teplákové kalhoty do práce i na večírek? Žádný problém!

5. listopadu 2014 | 06:00

Pokud ve svém zaměstnání nemáte přísně stanovený dress code, klidně si můžete pořídit pohodlné a hřejivé teplákové kalhoty, které jsou velkým hitem. Navíc je unosíte i k dalším příležitostem, jsou totiž maximálně univerzální. A zatímco v létě frčely vzdušné "tepláky" s hravými potisky, právě teď jsou obchody zaplaveny hřejivými modely v temnějších barvách. Vybraly jsme pro vás ty nej!

Tepláky už dávno nejsou jen domácím, nebo sportovním oděvem. Dnes se stejně jako jiné kalhoty mohou nosit i do práce, do města, nebo do společnosti. Samozřejmě, pokud není stanovený přísný dress code.

Elegantní dáma

Pokud chcete teplákové kalhoty nosit do práce, nebo v nich vyrazit na romantickou večeři, je potřeba ladit celý outfit elegantně. Rozhodně nesmí chybět lodičky, ideálně klasické černé s ostrou špičkou. Kalhoty by rozhodně neměly být šedivé, naopak sázkou na jistotu jsou černé, koženkové, nebo královsky modré. K těm pak oblékněte projmutou bílou halenku, krk ozdobte decentním náhrdelníkem a vlasy svažte do drdolu. Pak už jen stačí přehodit černý kabátek a vysoce elegantní a zároveň velmi pohodlný model je na světě.

Asos.com
Autor: archiv firem

Sexy vamp

Myslíte si, že tepláky a sexy outfit zkrátka nejdou dohromady? Chyba! Pořiďte si koženkové, metalické, nebo třeba provokativně rudé teplákové kalhoty, ke kterým oblečete rafinovaný top, koženou bundičku, boty na podpatku a je to! Pak už jen stačí výraznější make-up, nedbale upravené vlasy a nevšední šperk. V baru, na diskotéce i večírku budete rozhodně za hvězdu.

Asos.com, cca 550 Kč.
Autor: archiv firem

Trendy pohodářka

Na výlet s přáteli, nebo procházku po městě jsou kalhotové tepláky jako dělané. V tomto případě klidně obujte oblíbené tenisky, nebo moderní biker boots, přidejte svetr, kožený křivák, tašku přes rameno a klidně i hravého kulicha.

Asos.com
Autor: archiv firem

Hravá slečna

Pokud patříte mezi ženy, které i na podzim a v zimě dávají přednost pestrobarevným outfitům, rozhodně si pořiďte teplákové kalhoty s hravými vzory. K těm oblékněte pohodlnou mikinu, džínovou bundičku, tenisky na platformě a stylový model je hotov.

Asos.com
Autor: archiv firem

Na další teplákové kalhoty se podívejte do naší fotogalerie!