Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

7 módních tipů slavných žen, jak si opticky vytvarovat postavu!

  • Slavné krásky vědí, jak vypadat bezchybně!
    7. listopadu 2014 | 06:00

    Snad každá žena není úplně spokojená se svým tělem. Stejně tomu je i u slavných krásek, které své drobné nedostatky chytře zakrývají díky tajným módním trikům. Jaké oblečení vám pomůže zamaskovat větší zadeček, nebo vytvarovat pas? To vám prozradí Helen Mirren, Uma Thurman a další.

  • Scarlett Johansson (29)

     

    Herečka Scarlett Johansson se hned v několika žebříčcích umístila na prvním místě jako nejvíce sexy, nebo nejkrásnější žena světa. Jejím tajným trikem, jak vypadat dokonale za každé situace, je být v módě odvážná. Pokud máte stejně zaoblené křivky jako ona, budou vám slušet romantické pudrové odstíny a temně rudá. Tyto barvy zvýrazní vaše přednosti a zeštíhlí vás. Dalším tajným hereččiným trikem je nošení tělových lodiček, které opticky dokonale prodlouží nohy.

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
  • Christina Hendricks (39)

     

    Herečka Christina Hendricks se pyšní jedním z největších přírodních poprsí Hollywoodu. Svá bujná ňadra i ženskou postavu nikterak neskrývá, přesto má své tajné triky. "Všichni říkají, že kypřejší ženy by neměly nosit potisky, je to nesmysl! Mé tělo nejlépe vypadá v květinových šatech s výstřihem," vzkazuje herečka všem ženám. Na co však nesmíme nikdy zapomenout jsou rukávy, protože šaty a topy na ramínka přidávají kilogramy.

    Christina Hendricks
    Autor: profimedia.cz
  • Helen Mirren (69)

     

    Držitelka Oscara, Helen Mirren, o sobě tvrdí, že její tělo nevypadá zdaleka tak dobře, jak si ostatní myslí. Například štíhlý pas a oblé boky jsou podle ní jen optický klam způsobený vhodným střihem šatů. Základem úspěchu je, aby šaty byly rovně střižené a v pase měly aplikaci v podobě pásku, či nařasení, která dokonale tvaruje siluetu.

    Helen Mirren
    Autor: Reuters
  • Kim Kardashian (34)

     

    Americká hvězdička Kim je na své ženské křivky hrdá. Přesto je, jako každá žena, s určitou částí svého těla nespokojená. Zatím nikomu neprozradila, co jí na sobě samé vadí, ale umí to perfektně maskovat. Razí totiž heslo, že nejlepší je upozornit na své přednosti, které pak zakryjí naše nedostatky. Proto Kim nikdy nevyjde z domu bez pořádného výstřihu odhalujícího bujná ňadra a často sází na outfity, které strhávají pozornost na její štíhlý pas.

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (49)

     

    Hvězdu seriálu Sex ve městě trápí její vzrůst, měří totiž pouhých 160 cm. Boty na podpatku proto téměř nikdy nevyzouvá. V záloze má ale i další skvělý trik. Když si oblékne kalhoty, ohrne si je nad kotníky. Tento jednoduchý trik v kombinaci s podpatky dokáže opravdu zázraky.

    Sarah Jessica Parker jako Carrie Bradshaw.
    Autor: profimedia.cz
  • Uma Thurman (44)

     

    Herečka Uma Thurman má zase opačný problém, měří 180 cm. A moc dobře ví, že si se svou výškou může dovolit nosit midi šaty a midi sukně, které ostatní ženy opticky zmenšují. Ke středně dlouhým šatům nosí Uma nejčastěji tzv. kitten heels, které mají podpatek vysoký maximálně 5 centimetrů a jsou maximálně moderní.

    Uma Thurman má sexy postavu
    Autor: Profimedia.cz
  • Sofia Vergara (42)

     

    Sexy kolumbijská herečka nedá dopustit na šaty, které opticky zeštíhlují její pas a tvarují boky a ňadra. Jsou to například šaty s rafinovaným peplum volánkem, magickými pruhy v horní části, nebo jiných barvách na bocích.

    Herečka Sofía Vergara (42) v sobě divokou kolumbijskou krev nezapře.
    Autor: Foto Isifa.com

Diskuse ke článku
.