Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Buďte sexy i v chladném počasí aneb jak si vybrat padnoucí prádlo!

31. října 2014 | 06:00

Přesto, že podzim je v plném proudu, nesmíme zapomínat na to, co nosíme pod těmi všemi svetry, vestičkami a kabáty. Spodní prádlo je totiž základ. Říkáte si, proč investovat do nového spodního prádla, když ho nikdo kromě partnera nevidí? Udělejte to především kvůli sobě! V novém sexy kompletu se totiž budete cítit jako bohyně!

Správná podprsenka

Spodního prádla je v obchodech nepřeberné množství, ne však každý kousek nám skvěle sedne. Jak si máme vlastně vybrat podprsenku, která nám padne jako ulitá? Nejprve si na nákup podprsenky udělejte čas a vyražte sama, ať vás nikdo nerozptyluje. Poté si ujasněte, k čemu budete podprsenku nejčastěji využívat. Jestli na celodenní nošení, na sport, nebo třeba jen na intimní chvilky.

Předtím, než vyrazíte do obchodu, se přeměřte, protože každé kilo nahoru i dolů se na vašich ňadrech projeví. Metr nejprve utáhněte pod prsy tak, aby byl těsný, ale ne nepříjemný. Při druhém měření veďte metr přes bradavky a především dbejte na to, aby se držel v rovině.

Mango, 799 Kč.
Autor: archiv firem

Podcenit nesmíme ani ramínka! Nikdy se nesmí příliš zařezávat, mohlo by vám to způsobit dokonce i bolesti hlavy i páteře. Obecně platí, že čím větší prsa, tím by měly být ramínka širší.

Správné kalhotky

Nad výběrem spodních kalhotek možná mnohdy ani nepřemýšlíte a prostě si koupíte ty, které se vám líbí. Jenže pokud vám jsou malé, nebo naopak moc velké, mohou zkazit celý váš pečlivě promyšlený outfit. To, že vám kalhotky dobře sedí, poznáte tak, že jsou na postavě přirozené napnuté, nikde se nezařezávají a nemají tendenci se shrnovat.

Pokud nosíte tanga, vždy si pořizujte raději o velikost větší, než klasické kalhotky. Budete se pak cítit mnohem pohodlněji.

Svůdné prádlo naleznete v naší fotogalerii!