Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Džínové kousky, které na podzim nutně potřebujete!

  • Na podzim se bez denimových kousků neobejdete!
    26. října 2014 | 06:00

    Denim je základem každého šatníku. A na podzim je navíc super trendy. Vybraly jsme pro vás klíčové džínové kousky, které byste si měla letos rozhodně pořídit. Jak se vám líbí?

  • Džínová sukně

     

    Džínové sukně drží perfektně tvar, ale přesto jsou extrémně pohodlné. Vypadají skvěle i s punčochami, kozačkami a kabátkem, a proto jsou skvělou součástí podzimního šatníku. Na mini rozhodně zapomeňte, pokud si chcete pořídit džínovou sukni, tak jedině v midi délce ke kolenům. Pouzdrový střih sukně dokonale tvaru a zeštíhluje postavu, áčkový zase opticky zúží pas.

    Asos.com, cca 350 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Boyfriend džíny

     

    Džíny, které vypadají jako vytažené ze skříně vašem přítele, či manžela, jsou hitem. Neobejdete se bez nich ani na podzim. Než, v nich někam vyrazíte, vždy myslete na to, že je třeba zbytek outfit ladit do ryze ženského stylu. To znamená, že vždy k boyfriend džínám obouvejte lodičky, nebo kotníkové kozačky, oblékejte projmuté sako a nikdy nezapomeňte na dostatečně viditelné doplňky.

    Mango, 1199 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Top s džínovou aplikací

     

    Jednoduchý top, nebo halenka s džínovou kapsičkou, aplikací na ramenou, nebo lemy, skvěle oživí každý jednoduchý outfit. Skvěle se hodí k jak k džínám, tak i k jakýmkoli jiným kalhotám i sukni.

    Asos.com, cca 250 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Džínová vestička

     

    Džínová vestička je naprosto ideálním kouskem pro trendy podzimní vrstvení. stačí, když pod ni obléknete lehký svetřík a přes ní přehodíte huňatý oversized svetr, nebo klidně kožený křivák, pod kterým bude vestička vykukovat. Když pak v místnosti sundáte vrchní vrstvu, oslníte všechny super vestičkou!

    Bershka, 999 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Džínová kabelka

     

    Přemýšlíte o koupi nové kabelky? Rozhodně na podzim investujte do džínové tašky, kterou využijete jak na nákupy, tak i na procházku po městě. Většinou bývá ozdobena vtipnými nápisy, obrázky, nebo třeba našitými korálky.

    Asos.com, cca 800 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, denim, džínovina, podzim, oblečení
Diskuse ke článku
.