Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejčastější módní chyby, které děláme na podzim!

  • Jak docílit toho, aby vám to na podzim slušelo?
    23. října 2014 | 06:00

    Dokonale padnoucí a stylový podzimní outfit je základ! Během jeho pořizování však musíte myslet na chyby, které mohou váš podzimní vzhled úplně zkazit. Zkuste například do svého šatníku vpustit koženku a vzdejte se definitivně letních kousků!

  • Nemůžete se vzdát letních kousků

     

    Mnoho žen se nemůže smířit s tím, že léto definitivně skončilo, a kdykoli vysvitne podzimní sluníčko, rychle nazují oblíbené sandálky a obléknou šaty na ramínka. Na tom by nebylo nic špatného, ale podzim je podzim a letní teploty jsou zkrátka pryč. A šaty na ramínka opravdu nevypadají pěkně, když k nim oblečete huňatý kabát, kolem krku omotáte šálu a natáhnete punčocháče, kouzlo je pryč.

    Takhle ne!
    Autor: archiv firem
  • Dáváte stopku kůži o kožence

     

    Letos na podzim se bez koženého, nebo koženkového kousku zkrátka neobejdete. Pokud se těmto vysoce módním kouskům bráníte, nikdy nebude váš podzimní šatník bez chybičky. Rozhodně však nemusíte chodit v kůži od hlavy až k patě, abyste vypadal jako členka motorkářského gangu. Stačí si pořídit svetřík s koženkovou aplikací na ramenou, nebo klasický a univerzální křivák.

    Takhle ano!
    Autor: archiv firem
  • Na podzim jedině černé boty

     

    Mnoho žen má pocit, že k podzimnímu počasí se hodí jen černé boty. To určitě není pravda! Trendy je béžový semiš, hnědá i vínová kůže, nebo klidně metalické chelsea boots. Nepřehlédnutelné boty skvěle rozzáří celý outfit a vy budete za hvězdu!

    Takhle ano!
    Autor: archiv firem
  • Ignorujete vrstvení

     

    Klíčem k úspěšnému podzimnímu outfitu je vrstvení oblečení. Není to žádná věda. Obléknete tílko, potom triko s výstřihem, které odhalí spodní tílko, pak natáhnete pohodlný kardigan a nakonec přehoďte huňatý maxi svetr, který můžete jako bonus přepásat. Uvidíte, jak si vrstvení zamilujete a navíc všem ukážete, že ve světě módy se opravdu vyznáte.

    Takhle ne!
    Autor: archiv firem
  • Nosíte loňské kousky

     

    Na tom, že na podzim vytáhnete ze dna skříně loňské kousky, není vůbec nic špatného. Problém nastává v okamžiku, kdy během roku zhubnete, nebo naopak přiberete, a loňské kousky vám pak vůbec nesedí. V takovém případě je vraťte do skříně a investujte do nákupu nového oblečení, které vám padne jako ulité.

    Proč se každé ráno vztekat při hledání oblečení, když je doma tolik nevyužitého prostoru?
    Autor: Shutterstock.com
  • Zapomínáte na deštník

     

    Deštník už dávno není otravnou obranou proti dešti, ale vysoce módním kouskem. Pořiďte si dva až tři kousky ve vašich oblíbených barvách a během deštivých dnů si s jejich pomocí vytvořte veselé a neotřelé podzimní outfity.

    Módní chyby, které děláme na podzim!
    Autor: Shutterstock
  • Nekontrolujete předpověď

     

    Podzim je velmi nevyzpytatelný, jednou může svítit sluníčko, jindy vás překvapí průtrž mračen, nebo silný vítr. Vás outfit byste měla vždy přizpůsobit aktuálnímu počasí. Například zapomeňte na nový klobouk a vzdušný maxi kabát, když víte, že celý den bude pořádně fučet. Raději si ten den oblékněte kožený křivák, šálu a vlasy svažte do culíku.

    Správné oblečení vás zahřeje i v chladném počasí.
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, podzim, módní chyby
Diskuse ke článku
.