Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným ženám.
    21. října 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Lily Collins (25)

     

    Herečka, modelka a dcera zpěváka Phila Collinse se minulý týden stala hvězdou premiéry filmu Love Rosie, kde hraje hlavní v roli. V levandulově fialové róbě z dílny libanonského návrháře Elie Saaba byla nepřehlédnutelná. Výsledný efekt ještě znásobilo výrazné, ale vkusné líčení i účes ála 20. léta.

    Lily Colins
    Autor: profimedia.cz
  • Rita Ora (23)

     

    Oblíbená zpěvačka Rita Ora si nenechala ujít udílení cen BBC Radio 1's Teen Awards 2014, kde byla hlavní hvězdou. A to nejen díky tomu, že za večer oblékla celkem čtyři outfity, ale také proto, že ve všech vypadala fantasticky. Nás nejvíce zaujaly pestrobarevné mini šaty poseté hravými květinami, které měly tak hluboký výstřih, že odhaloval i pupík. Odvážné, ale vkusné!

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Garner (42)

     

    Herečka, manželka Bena Afflecka a v neposlední řadě trojnásobná matka, Jennifer Garner, vypadá čím dál tím lépe. Naposledy se ukázala na charitativní akci Elyse Walker's 10th Annual Pink Party v sytě růžových pouzdrových šatech s volánkem, který šikovně zakrýval rostoucí bříško. Jennifer s Benem totiž očekávají čtvrtého potomka. Fandíme jim!

    Jennifer Garner
    Autor: profimedia.cz
  • Julia Roberts (46)

     

    Herečka Julia Roberts rozdávala na akci 10th Annual GLSEN Respect Awards jeden úsměv za druhým. Není divu, v úzkých šatech se zvířecím vzorem vypadala famózně. Skvělým doplňkem byl i červený kabátek, který v průběhu večera odhodila. Čím dál krásnější!

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz
  • Blake Lively (27)

     

    Americká herečka Blake Lively, kterou známe především ze seriálu Gossip Girl (Super drbna), se objevila na jedné z newyorských společenských akcích v pokročilém stádiu těhotenství. V nádherných maxi šatech i tak vypadala jako křehká víla. Kéž bychom v těhotenství vypadaly alespoň trochu podobně!

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.