Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Černobílá klasika vládne podzimu: Ulovte ty nejlepší kousky!

18. října 2014 | 06:00

Černá ve spojení s bílou je věčná klasika. Je to výrazná, nadčasová a univerzální kombinace barev, kterou my ženy zkrátka milujeme. Podívejte se na ty nejlepší kousky v kontrastním, ale přesto zároveň neskutečně harmonickém barevném propojení.

Dokonalého černobílého looku se dá dosáhnout kombinováním samostatných kousků, nebo rovnou obléknout černobílé výrazné modely, které letos seženete třeba v nové podzimní a zimní kolekci Marks & Spencer.

Mango, 1799 Kč.
Autor: archiv firem

Nikdy nenudí!

I když je černobílá kombinace na výsluní už desítky let, rozhodně není nudná. A co je vůbec nejlepší? Tato nesmrtelná kombinace sluší opravdu každé ženě. Ať už jste mladá, středního věku, nebo v důchodu, ať už máte štíhlou postavu, nebo patříte spíše mezi boubelky, v černobílém outfitu budete vždy vypadat perfektně. 

Nebojte se vzorů

Pokud ráda vyčníváte z davu, pořiďte si oblečení s černobílým vzorem. Nejčastěji v obchodech narazíte na kohoutí stopu, puntíky, pruhy, nebo drobné kvítky. K takovému outfitu však nepřidávejte příliš mnoho doplňků, je originální sám o sobě.

Červená na návštěvě

Když se budete cítit v černobílém modelu příliš nevýrazná, využijte akcentu červené, která dodá outfitu šmrnc. Šperky a doplňky laďte do zlata.

Inspiraci hledejte v naší fotogalerii.