Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejkrásnější těhotenské outfity Kate Middleton: Bude je opět nosit?

  • Kate je módní ikona.
    17. října 2014 | 06:00

    Kate Middleton definitivně potvrdila, že čeká druhé miminko. Pojďme si tedy společně připomenout, její nejlepší těhotenské outfity, které ohromily celý svět. Vytáhne znovu ty samé kousky, nebo nás během druhého těhotenství překvapí dalšími skvosty?

  • Pudrově růžová

     

    K příležitosti 60. výročí korunovace královny Alžběty II. si krásná Kate oblékla krémově růžové pouzdrové šaty, které odhalovaly zvětšující se bříško. Ve stejném tónu pak obula i lodičky, nasadila klobouček a přidala lehký kabát a elegantní psaníčko. Celý outfit poházel z dílny světově uznávané britské designérky Jenny Packham.

    kate
    Autor: mbase
  • Dalmatinská

     

    Šaty s dalmatinským potiskem nosila Kate nejčastěji v sedmém a osmém měsíci těhotenství. Oblékla je i k příležitosti křestu nové luxusní lodě firmy Princess Cruises. Elegantní klobouček a klasické černé lodičky byly jen třešničkou na dortu. Tohle je rozhodně jeden z nejpovedenějších outfitů vévodkyně Kate během těhotenství.

    Kate Middleton křtila loď Royal Princess
    Autor: profimedia
  • Kanárková

     

    Na královské zahradní párty konané v květnu 2013 byla Kate nepřehlédnutelná. V kanárkových šatech totiž doslova zářila. Samozřejmě nechyběl ani prudce elegantní klobouček a decentní doplňky. Kate zkrátka ví, že méně, je někdy více!

    Vévodkyně Kate má ráda tlumené tóny i velké barevné plochy.
    Autor: profimedia.cz
  • Puntíkatá

     

    Na slavnostním ceremoniálu Warner Bros, světového producenta filmových a televizních děl, se vévodkyně Kate objevila v roztomilých puntíkatých šatech značky TopShop, které pořídila v přepočtu zhruba tisíc korun.

    Kate září jako sluníčko. V puntikatých šatech jí to neskutečně sluší.
    Autor: profimedia.cz
  • Broskvová

     

    V den druhého výročí své vlastní svatby se Kate místo honosného večírku rozhodla navštívit dětský hospic. V broskvových šatech a o odstín tmavším kabátku vypadala famózně.

    Kate od dětí dostala krásný pugét.
    Autor: profimedia.cz
  • Nebesky modrá

     

    Na charitativní akci v National Portrait Gallery se vévodkyně Kate objevila v blankytně modrých šatech značky Emilia Wickstead. Jako vždy se usmívala, měla dokonalý účes a vypadala famózně.

    Vévodkyně Kate je v 6 měsíci těhotenství.
    Autor: profimedia.cz
  • Zelenkavá

     

    Zelenkavý tvídový kabát značky Mulberry doplněný o tradiční klobouček je rozhodně jedním z nejpovedenějších outfitů tehdy těhotné vévodkyně. Přestože v této době byla v šestém měsíci těhotenství, kabátek rostoucí bříško šikovně zamaskoval.

    Kate se už pěkně kulatí - i ve tvářích
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.