Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co o vás prozradí oblíbená barva oblečení?

  • 15. října 2014 | 06:00

    Věděla jste, že i oblíbená barva oblečení může prozradit mnoho o vaší povaze a vlastnostech? Například, jestli jste výbušná, klidná, společenská, nebo naopak uzavřená. Totéž můžete zjistit i o svých blízkých, stačí jen vědět, jaká barva převládá v jejich šatníku.

  • Modrá

     

    Pokud si ráda kupujete oblečení ve všemožných odstínech modré, znamená to, že jste velmi klidná a empatická žena. Na prvním místě je pro vás rodina, chcete být dobrou manželkou a tou nejlepší matkou. Z toho také vyplývá, že jste výborná hospodyňka. Rozhodně však sama sebe nezanedbáváte. Vaše koníčky jste sice odsunula na druhé místo, ale ve vašem životě hrají významnou roli.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem
  • Červená

     

    Jestli je vaší nejoblíbenější barvou oblečení červená, máte jednoduše velkou chuť do života. Jste optimistka, občas výbušná a náruživá. Většina žen, které dávají přednost provokativní červené, je velmi dobrá v sexu. Z celého srdce nenávidíte rutinu, která je podle vás plýtváním drahocenného času. Zkrátka si život užíváte plnými doušky.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem
  • Fialová

     

    Nosíte ráda fialovou barvu? Pak je tady velká pravděpodobnost, že jste velmi žárlivá a poměrně často propadáte hysterickým záchvatům. Na druhou stranu patří ženy milující fialovou mezi ty nejlepší milenky a podle průzkumů bývají velmi často i nadprůměrně krásné. Vaší největší předností je však to, že se dokážete dokonale vcítit do problémů druhých a velmi často svým blízkým podáváte pomocnou ruku.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem
  • Černá

     

    Černá barva oblečení je mezi ženami velmi populární. Ženy ji nosí nejen proto, že zeštíhluje a hodí se k ní úplně všechno, ale také proto, že jsou upovídané, stojí si za svými názory a rády se nechávají dobývat. Přesně to o vás totiž vypovídá černá barva. Vaši temnější stránkou je to, že se umíte poměrně dobře přetvařovat a máte tendenci vytvářet si umělé image.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem
  • Žlutá a oranžová

     

    Pokud si potrpíte na nepřehlédnutelné barvy oblečení, konkrétně na žlutou a oranžovou, máte smysl pro humor a nebojíte se udělat si legraci sama ze sebe. Jste přátelská, společenská a otevřená. Občas na sebe příliš strháváte pozornost a trochu skromnosti by sem tam také neuškodilo.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem
  • Zelená

     

    Ženy, které nosí ze všeho nejraději zelené oblečení, jsou rády nabyté pozitivní energii. Pokud i vy nosíte zelenou, jste rozhodně rodinný typ, jste věrná, je na vás spoleh a ze všeho nejraději máte klid a rodinnou pohodu.  Nevýhodou je, že se bojíte změn i adrenalinu, takže si s vámi vaši blízcí neužijí příliš srandy. To jim však vynahradíte tím, že umíte fantasticky naslouchat.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem
  • Bílá

     

    Žen, které chodí nejčastěji v bílé, příliš není. Stačí však, aby ve vašem šatníku převládala a hned je jisté, že máte ráda velké životní změny. Bílá barva je totiž symbolem nových začátků a hledání sama sebe. Muži ve vás vidí ženu, pro kterou je ve vztahu láska a romantika tím nejdůležitějším.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, barvy, oblíbené barvy, oblečení, osobnost
Diskuse ke článku
.