Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným kráskám minulý týden.
    14. října 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Teri Hatcher (49)

     

    Jedna ze "zoufalek", konkrétně Teri Hatcher, si minulý týden nenechala ujít dobročinnou akci Children's Hospital Los Angeles Gala: Noche De Ninos. Na červeném koberci byla v brčálové zelených šatech s rozparkem a vlečkou nepřehlédnutelná. Třešničkou na dortu byl antický účes, blýskavé psaníčko a elegantní sandálky v tělové barvě. Nikdo by neřekl, že Teri již za dva měsíce padesátiny.

    Teri Hatcher
    Autor: profimedia.cz
  • Vanessa Hudgens (25)


    Mladá herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens minulý týden oblékla velmi podobné šaty jako právě Teri Hatcher. Rozhodně však neměla v úmyslu svou starší hereckou kolegyni kopírovat, páteční večer totiž strávila na akci Gorgeous Green Gala 2014 v San Franciscu, kde bylo podmínkou přijít v zeleném. Smaragdově zelené šaty s hlubokým výstřihem a nekonečným rozparkem Vanesse opravdu slušely, stejně jako decentní doplňky laděné do zlatého tónu. Snad jen jednoduchý drdol, který ji dělá zbytečně starší, mohla vyměnit za rozpuštěné lokny.

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz
  • Demi Lovato (22)


    Americká zpěvačka Demi Lovato vzdala věčný boj s nadbytečnými kily a ze svého nedostatku se snaží udělat přednost. Své plné křivky minulý týden předvedla v sytě růžovém outfitu složeném z crop topu a pouzdrové sukně. Nově také předvedla zbrusu nový účes, mikádo a konečky obarvené na zeleno. Demi, fandíme ti, jít proti proudu, to se cení!

    Demi Lovato
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Bosworth (31)


    Herečka Kate Bosworth se na večírku 12th Annual Gala in the Garden zjevila jako anděl. Ve sněhobílých šatech a luxusních špercích vypadala opravdu božsky. Všem vyrazila dech nejen svou ultra štíhlou postavou, ale také asymetrickým střihem šatů, který na jedné straně odhaloval hereččinu nohu a na straně druhé zase ruku. Krása!

    Kate Boswort
    Autor: profimedia.cz
  • Naomi Watts (46)


    Oblíbená herečka Naomi Watts minulý týden vsadila na stříbrné krajkové šaty, ve kterých byla okouzlující. Úzký střih nechal dokonale vyniknout hereččinu perfektní siluetu, dlouhé rukávy a vlečka dodaly celkovému dojmu vysokou eleganci. Díky perfektnímu líčení a romantickému účesu vypadala Naomi minimálně o deset let mladší. Tleskáme!

    Naomi Watts
    Autor: profimedia.cz
     

Diskuse ke článku
.