Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zimní počasí je tu za chvíli

13. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Za chvíli to začne. Máte na letošní zimu připravený šatník? Poradíme vám, jak ho zkombinovat i z toho, co máte doma. Letošní hity jsou růžová, podzimní odstíny oranžové a béžové, ale taky naprostá klasika – černá a bílá kombinace. 

Volný čas s dobrou náladou

Džíny doma určitě máte. Výrazný pásek a kozačky asi také najde většina z vás. Jak je zkombinovat, aby to nebyla nuda? Určitě nesmíte vynechat letošní podzimní hit – odstíny růžové. Když si k tomu vyberete top s vtipným motivem, určitě se vám podaří vykouzlit úsměv na nejedné tváři. A od toho přeci volný čas je. Uvolněte se i v oblékání.

Autor: Stilago

  1. Kozačky, 2. Džíny, 3. Bunda, 4. Svetřík

Ležérně, pohodlně, a přitom elegantně

Podzimní barvy vyzařují teplo. A to určitě v tomto počasí chceme. Navíc se dají snadno zkombinovat mezi sebou, neexistuje zakázaná kombinace. Největší terno uděláte s oranžovou. Stačí jen malý doplněk, a rozzáří celý váš outfit. Co určitě máte doma? Hnědou kabelku a velmi pravděpodobně i béžový svetřík.

Autor: Stilago

  1. Pulovr, 2. Kabelka, 3. Boty, 4. Šátek

Největší klasika do kanceláře i na večírek

Asi neexistuje klasičtější a univerzálnější barevná kombinace, než je bílá a černá. Snad jen do cirkusu by se vám nehodila. To, že je klasická, ale vůbec nemusí znamenat, že je nudná. Pohrajte si s motivy a vzory. V šatech s výrazným velkým motivem, který má hodně daleko k minimalismu, vás určitě nikdo nepřehlédne. Černé sako a lodičky nebo kozačky máte určitě ve své skříni, takže se nemusíte ani bát o svou peněženku. 

Autor: Stilago

      1.  Sako, 2. Doplňky, 3. Lodičky, 4. Šaty

Pokud je na vás přeci jen té černobílé moc, osvěžte ji jednou z letošních podzimních barev – třeba růžovým kabátem a šátkem, chybu určitě neuděláte ani s královskou modrou nebo podzimní oranžovou. Letošním hitem jsou kožené legíny – takže pokud máte štíhlé nohy, určitě si jedny pořiďte. Černé boty a černobílý svetr vám určitě v šatníku nechybí. 

Autor: Stilago

  1. Kabát, 2. Legíny, 3. Svetr, 4. Boty

Tip jak ušetřit: nakupte v e-shopu Stilago a získejte díky Blesku pro ženy jedinečnou slevu 15 % na všechno ze sekce Fashion Mall. V košíku zadejte kupón BLESKZENY. Poštovné nad 999 Kč je zdarma. 


Související články