Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

TIMO představuje Noční prádlo 2014!

13. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Znáte značku TIMO? Nevyrábí pouze spodní prádlo a plavky, ale pro období podzim/ zima představuje novou kolekci Noční prádlo 2014. Tato kolekce obsahuje dámské i pánské noční prádlo pro všechny věkové kategorie. 

V kolekci najdete dámská pyžama, noční košile i župany, které jsou barevně i stylově laděné do souprav. Na své si přijdou i starší dámy, které mají rády klasické noční košile. Pro pány nabízí TIMO pánská pyžama a rovněž noční košile, které se těší čím dál větší oblibě.

Jaké barvy jsou letos in? Růžová, fialová, tyrkysová, ale i hnědá a smetanová v kombinaci s barevnými vzory. Pyžamo se vzorovanými kalhotami můžete nosit i jako pohodlné domácí oblečení. Jestli máte rádi teplo, doplňte pyžamo nebo košilku hřejivým županem.

Co v nové kolekci Noční prádlo 2014 najdete?

Pyžamo nebo domácí oblečení, záleží jen na vás. V pyžamu s barevnými vzorovanými kalhotami se můžete lenošit v posteli i na gauči. 

Elegantní a mladistvý puntíček.

Pyžamo ideální i jako domácí oblečení. Triko si můžete vybrat elegantní čokoládové nebo hravé tyrkysové s puntíkatými kalhotami volného střihu. 

Autor: TIMO

Zimní květy

Růžové nebo modré volné tričko s řasením ve výstřihu vhodné i pro ženy s větším poprsím nebo bříškem. 

Autor: TIMO

Křížkový vzor

Světlé volné tričko s lodičkovým výstřihem a křížkovým vzorečkem. Kalhoty můžete mít klasické s rovné nebo velmi populární s manžetami u kotníků. Skvělé pro menší ženy, nemusíte je zkracovat! 

Autor: TIMO

Pro babičky jen to nejlepší

Pohodlná květovaná košile z hřejivé silnější bavlny. Decentní květy v netradičním vzoru, který je zvýrazněn sytě červenými detaily. Skvělý vánoční dárek pro starší dámy.

Autor: TIMO
  

Pruhované šatičky

Šatičky s vázáním na bocích jsou ideální pro všechny typy postav. Obzvlášť plnější ženy ocení možnost podkasání, díky kterému se schová větší bříško a boky. K šatům se skvěle hodí legíny. Můžete si vybrat červeno- nebo černobílé proužky.

Autor: TIMO

Timo myslí i na muže

Pro muže TIMO připravilo pyžama s dlouhým i krátkým rukávem a velmi pohodlné pánské noční košile ve dvou slušivých barevných kombinacích. 

Autor: TIMO

Autor: TIMO

Tyto modely a ještě spoustu dalších naleznete na stránkách www.timo.cz, ale neváhejte, jde o limitovanou kolekci!

Celou kolekci si můžete prohlédnout ZDE!

Speciální SLEVA pro čtenáře Blesku 150 Kč v e-shopu www.timo.cz

Kód pro slevu: BLESKPYZAMA  

Do 30. 11. 2014