Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vítej podzime, na shledanou léto aneb Formální i volnočasová móda pro muže!

Kde nakoupí celá rodina pod jednou střechou, to se dozvíte v našem seriálu Vítej podzime, na shledanou léto!
6. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud si chcete udělat rodinný nakupovací den a sehnat ty nejlepší podzimní kousky pod jednou střechou, určitě navštivte obchodní dům C&A Diamant Můstek. Nejen, že ve čtyřech patrech naleznete tu pravou inspiraci pro celou rodinu, ale dozajista vás uchvátí i krásné interiérové provedení.

 

Čtyřčlenná rodina ve složení maminka Petra, tatínek Honza a sourozenci Klárka a Filip se rozhodla obohatit podzimní šatník o nové kousky. Jak to tak bývá, mužské osazenstvo rodiny nechtělo trávit celý den obíháním nejrůznějších obchodů, proto s "nakupovacím výletem" souhlasilo pouze pod podmínkou, že vše vyberou pod jednou střechou.

Nemohli tedy zvolit lépe než obchodní dům C&A Diamant na Můstku, kde je pro každého člena rodiny vyhrazeno celé patro plné těch nejnovějších módních trendů.

To, jak se maminka Petra oblékla od hlavy až k patě, si můžete přečíst ZDE! A to, jak probíhal nákup oblečení pro malou princeznu Klárku, si můžete přečíst ZDE a jak pro dospívajícího Filipa ZDE!

V posledním díle našeho seriálu se podíváme pod pokličku mužskému sortimentu. Hlava rodiny Honza, nemá nákupy zrovna moc v lásce, ale když viděl celé patro pánské módy, ať volnočasové či formální, úžasem se mu rozzářily oči a vydal se na lov.

Podzim je tu, proto byla jasnou volbou teplejší prošíváná bunda, kterou schválila i manželka Petra. "Moc ti sluší," lichotila mu jako správná žena.
Autor: CNC

Správně padnoucí sako je devízou každého muže. Honzovi padlo do oka kvalitní světle hnědé, které může zkombinovat s džínami všech barev.
Autor: CNC

Pod sako si Honza pořídil i novou modrou košili, která bude do zaměstnání jak dělaná.
Autor: CNC
C&A Diamant Můstek nabízí nejširší výběr pánské módy v -1.patře, naleznete zde módní kousky pro volný čas i ty formální.
Autor: CNC

Vyberte si svůj outfit!
Autor: C&A

Na další podzimní kousky z kolekce C&A se můžete podívat ZDE .