Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nemáte co na sebe?

29. září 2014 | 15:06
Prezentace klienta |

Chladnější podzimní období je tady. Pokud patříte mezi normální ženy, tedy ty, které pokaždé při změně sezóny zjistí, že nemají co na sebe, nezoufejte! Je úplně v pořádku, že většina žen by ráda měla novou výbavu pro novou sezónu. Chceme být hezky sladěné a líbit se našemu okolí a také sobě. A také být trochu originální. 

Náš tip: na konci tohoto článku najdete slevový kupón, se kterým vše pořídíte ještě levněji!  

Dnes jsme si pro vás připravili několik inspirací z nových kolekcí, které jsou plné aktuálních módních trendů a nabízí kvalitní produkty bez ohledu na věk a styl.

Kůže je pořád in

Pokud jste si koženou bundu pořídili před lety, udělali jste dobře. Kožené bundy patří mezi nadčasové kousky a v šatníku stylové ženy by chybět určitě neměly.

Tento outfit se spíše hodí k ženám, které se nebojí vyčnívat z davu. Legíny s jemným kovovým leskem vám dodají jiskru a zvýrazní hezké nohy. Více pozornosti docílíte i díky pulovru ozdobenému flitry. K tomuto outfitu se hodí mokasíny, pokud preferujete pohodlí, nebo klasické lodičky.

Autor: Stilago

1. Kožené bundy, 2. Legíny s leskem, 3.  Pulovr s flitry 4. Klobouk

Pokud je ve vás trochu rebelky, zkuste letos něco opravdu výrazného. Kůže přímo vyzývá k tomu odvázat se a ukázat, že vy se nebojíte. Výrazně zelená bunda se skvěle hodí k sytě červené. Sytě růžovou zase zkombinujte třeba s modrou nebo tyrkysovou. Abyste vypadala opravdu stylově, ne jako papoušek, doporučujeme doplnit topem, kalhotami nebo doplňky v neutrální barvě. 

Autor: Stilago

1.Kožená bunda, 2. Džíny, 3. Červené lodičky, 4. Top

Něžnost v růžové

Růžová barva je symbolem dívek, ženskosti, něžnosti a romantiky. Pokud tedy chcete ještě víc zvýraznit svou ženskost, růžová je správnou volbou. Navíc růžová patří mezi barvy, které kralují sezóně podzimu a zimy. Růžový kabát delšího střihu hezky vytvaruje vaší postavu. Oufit můžete odlehčit vzorovanými kalhotami v tmavším růžovém odstínu. A víte, co je na světle růžové nejlepší? Udělá vás mladší!

Autor: Stilago
1. Delší růžový kabát, 2. Kalhoty, 3. Lodičky 

Pohodlí během víkendu

Dopřejte si pohodlí a trochu dobré nálady. Džíny volnějšího střihu jsou zárukou pohodlí. Před zimou vás skvěle ochrání hřejivý pulovr. Jestli máte aspoň trochu hravou náturu, zvolte nějaký s vtipnou aplikací - třeba i s motivem sovy. Jak jste si mohli všimnout, výslední outfit je laděný do jemných béžových odstínů. Béžová barva je velice vděčným odstínem, snadno se kombinuje a nepůsobí vůbec nudně. A hlavně asi nikdy nevyjde z módy, takže se vám bude hodit i příští sezónu, i když třeba v jiné kombinaci.

Autor: Stilago

1. Džíny, 2. Pulovr, 3. Boty, 4. Kabelka

Tip jak ušetřit: nakupte v e-shopu Stilago a získejte díky Blesku pro ženy jedinečnou slevu 15% na všechno ze sekce Fashion Mall. V košíku zadejte kupón BLESKZENY. Poštovné nad 999 Kč je zdarma.