Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to minulý týden slušelo i neslušelo slavným kráskám.
    30. září 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Kim Kardashian (33)

     

    Jakmile se kdekoli ve světě koná akce, kde budou přítomné významné osobnosti a spousta fotografů, hvězdička Kim Kardashian nesmí chybět. Minulý týden si samozřejmě nenechala ujít ani vyhlášený pařížský týden módy, kde střídala jeden outfit za druhým. Na přehlídku Givenchy oblékla overal "oblečená neoblečená", který se skládal z provokativního body a širokých krajkových nohavic. Hluboký výstřih a průsvitné kalhoty, není to příliš Kim?

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Cate Blanchett (45)

     

    Oscarová herečka Cate Blanchett je s přibývajícím věkem čím dál krásnější. Potvrdila to i minulý týden ve Švýcarsku na společenské akci IWC Schaffhausen VIP Dinner, kde byla společně s modelkou Karolínou Kurkovou největší hvězdou celého večera. V ležérní halence a nepřehlédnutelné sukni poseté květinami vypadala božsky.

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (49)

     

    Jednoznačně nejvýznámější osobností celé akce New York City Ballet's Third Annual Fall Fashion Gala byla hvězda Sexu ve městě, Sarah Jessica Parker. A právem! V bílých šatech s dlouhým rukávem a úchvatnou výšivkou, které se značně podobaly róbám z oblíbeného seriálu Game of Thrones (Hra o trůny), byla nepřehlédnutelná. Celý outfit doplnila luxusní "Channelkou", která byla třešničkou na dortu.

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
  • Alena Šeredová (36)

     

    Jedna z nejkrásnějších Češek, Alena Šeredová, se sice v současné době rozvádí, ale na kráse jí to rozhodně neubírá, spíše naopak. Během milánského týdne módy navštívila přehlídku Johna Richmonda a vypadala skvostně. A to jen stačilo obléknout si jednoduše střižené černé šaty s třpytivou výšivkou a obout klasické černé lodičky. U Aleny zkrátka platí, že v jednoduchosti je krása.

    Alena Šeredová
    Autor: profimedia.cz
  • Paloma Faith (33)

     

    Britská herečka a zpěvačka Paloma Faith bere módu opravdu svérázně, miluje barvy a je velmi ráda středem pozornosti. Jinak tomu nebylo ani na natáčení Show Davida Lettermana v New Yorku. Květinová čelenka a šaty s veselými potisky jsou sice v kurzu, ale když se to zkombinuje a nakonec se k tomu všemu ještě přidají nepřehlédnutelné kozačky, propadá model módnímu peklu.

    Paloma Faith
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.