Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vítej podzime, na shledanou léto aneb Móda pro malé parádnice!

22. září 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud si chcete udělat rodinný nakupovací den a sehnat ty nejlepší podzimní kousky pod jednou střechou, určitě navštivte obchodní dům C&A Diamant Můstek. Nejen, že ve čtyřech patrech naleznete tu pravou inspiraci pro celou rodinu, ale dozajista vás uchvátí i krásné interiérové provedení.

Čtyřčlenná rodina ve složení maminka Petra, tatínek Honza a sourozenci Klárka a Filip se rozhodla obohatit podzimní šatník o nové kousky. Jak to tak bývá, mužské osazenstvo rodiny nechtělo trávit celý den obíháním nejrůznějších obchodů, proto s "nakupovacím výletem" souhlasilo pouze pod podmínkou, že vše vyberou pod jednou střechou.

Nemohli tedy zvolit lépe než obchodní dům C&A Diamant na Můstku, kde je pro každého člena rodiny vyhrazeno celé patro plné těch nejnovějších módních trendů.

To, jak se maminka Petra oblékla v minulém díle našeho seriálu od hlavy až k patě, si můžete přečíst ZDE!

Dnes se zaměříme na šestiletou školačku Klárku, která si přeje být mezi kamarádkami ve škole za rebelku a maminka naopak chce, aby si pořídila nějakou teplou podzimní bundičku.

Maminka Petra objevila pro Klárku úžasnou prošívanou bundičku s kožešinovou kapucí, která bude ideální pro podzimní plískanice.
Autor: redakce

Když si ji Klárka vyzkoušela, bylo rozhodnuto. Teď už jen vybrat správné doplňky.
Autor: redakce

Klárka našla slušivou šálu ve stejné krémové barvě a především pletený baret ve své zamilované růžové, který celý outfit krásně rozzářil.
Autor: redakce

Pak přišel čas na parádu. Jelikož chce být Klárka u spolužaček za rebelku, byly šaty bez ramínek s obrázkem malé punkerky jasnou volbou.
Autor: redakce

" Já už mám vybráno! Jiné nechci!" nechala se slyšet malá parádnice a bylo rozhodnuto.
Autor: redakce

Příště se můžete těšit na nákupy s dospívajícím synem!

Na další podzimní kousky z kolekce C&A se můžete podívat ZDE nebo v naší fotogalerii.