Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Módní hity podzimu

17. září 2014 | 14:26
Prezentace klienta |

Léto skončilo a vy přemýšlíte nad tím, co na sebe během podzimu? Chcete vypadat šik, jít s módou tohoto podzimu a zároveň nevybrakovat peněženku? Ležérní elegance s trochou růžové nebo krémově bílé je to, co tento podzim nutně potřebujete.

Nechte se inspirovat několika outfity, které jsme pro vás připravili. Vůbec to nebude nuda a navíc za velmi příjemné ceny. Náš tip: na konci tohoto článku najdete slevový kupón, se kterým vše pořídíte ještě levněji.

Autor: STILAGO

1. Šaty, 2. Kozačky, 3. Kabelka, 4. Náušnice

Elegantně do práce, do divadla i na večeři můžete vyrazit v šatech jednoduchého střihu, ale s nápaditým vzorem. Ideálně se doplňuje s vysokými kozačkami a doplňky v barvě.

 

Autor: STILAGO

1. Halenka, 2. Jegíny, 3. Kozačky, 4. Kabelka

Do kanceláře nebo po nákupech vyrazte v jednoduchých kalhotách úzkého střihu (tzv. jegíny – tedy něco mezi jeansy a legínami) s trochu delším topem, který zakryje případné nedostatky a budete se díky němu cítit pohodlně. Nezapomeňte na kozačky nebo kotníkové boty a do práce na přezutí jedny lodičky ve stejném stylu, kabelku a svetřík. Přes den sice svítí sluníčko, ale večery jsou už pořádně chladné.

Autor: STILAGO
Kardigan, 2. Halenka, 3. Kalhoty, 4. Kabelka

Pohodlí především – jemná a jednoduchá elegance v ležérním stylu nikdy nezklame. Když ji doplníte zajímavým detailem, určitě potěšíte sebe I znalkyně letošní módy. V tomto modelu navíc nenastydnete ani v klimatizované kanceláři nebo při podvečerní procházce – maximalistický kardigan s krajkou na rukávech vás spolehlivě ochrání.

Co je nejdůležitější v letošních podzimních trendech, je pohodlí a jednoduchost v kombinaci se zajímavým detailem v pastelových barvách. Dobrá zpráva je, že volné topy jsou zpátky v módě.

Tip jak ušetřit: nakupte v e-shopu Stilago a získejte díky Blesku pro ženy jedinečnou slevu 15% na všechno ze sekce Fashion Mall. V košíku zadejte kupón BLESKZENY. Poštovné nad 999 Kč je zdarma.