Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným ženám minulý týden.
    16. září 2014 | 06:00

    Minulý týden žil celý svět především New Yorkským Fashion Weekem, během něhož se po šestileté přestávce v plné síle navrátila na pódia show Fashion Rocks, která oslavuje neoddělitelnou spojitost mezi módou a hudbou. Takovou akci si samozřejmě nemohly nechat ujít ani ty největší hvězdy, které na červeném koberci provětraly své outfity. A rozhodně bylo se na co dívat.

  • Bella Thorne (16)

    Bella Thorne
    Autor: EPA

     

    Doslova jako čerstvě vybroušený smaragd zářila šestnáctiletá americká herečka, zpěvačka a modelka Bella Thorne. Při pohledu na ní se musely všem přítomným mužům podlomit kolena. Mladičká kráska zvolila tělo obepínající saténové korzetové šaty, které lichotily její postavě a skvěle doplňovaly její krásné měděné vlasy. Outfit doplnila kovově zlatými střevíčky na vysokém podpatku a jemnými šperky. Vše doladila sytě červenou manikúrou a černě orámovanýma očima.

  • Karolina Kurkova (30)

    Karolina Kurkova
    Autor: EPA


    Na prestižní akci samozřejmě nemohla chybět ani česká supermodelka, která přestože už patří do modelkovského důchodu, je stále velmi žádaná. Při pohledu na ní je vám asi jasné proč. Na Fashion Rockstars předvedla svoje vypracované křivky v sexy bílém úsporném topu bandážového stylu Dion Lee, který odhaloval její dekolt, nádherná ňadra i pevné bříško. Doplnila ho úzkou sukní Cushnie Et Ochs, vkusnými šperky Eva Fehren šperky a atypickou kabelkou Rauwolf. Na nohy pak obula lodičky Christian Louboutin.

  • Rita Ora (23)

    Rita Ora
    Autor: ČTK

     

     

    Britská zpěvačka, textařka a herečka ráda vzbuzuje pozornost. O tom vypovídají i její punkem inspirované šaty z dílny Stephane Rolland. V modelu z čeného sametu s tutu sukýnkou vypadala tak trochu jako Mrtvá nevěsta Tima Burtona. Svůj outfit doplnila náušnicemi a prsteny David Yurman, náušnicí Fallon a řetízkem Jennifer Fisher. I ona zvolila na nohy střevíčky Christian Louboutin pro Alexandre Vauthier.

  • Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: EPA

     

    Sexy americká herečka, zpěvačka, módní návrhářka a tanečnice známá také jako JLo ukázala, že se ani v pětačtyřiceti letech rozhodně nemá za co stydět. Kdyby se udělovala cena za nejžhavější "look" všech dob, byla by její. Talentovaná kráska se na červeném koberci objevila v zajímavých černých šatech s vysokým rozparkem, které odhalovaly její plný dekolt, svalnaté ruce i skvěle vysportovaná stehna. Model doplňuje extravagantní masivní "náhrdelník" ze zlatého kovu, která je jeho součástí.

  • Petra Nemcova (35)

    Petra Nemcova
    Autor: Blesk/Martin Hykl


    To česká topmodelka Petra Němcová vyměnila ten newyorkský Fashion week za pražský Unique Fashion Week. Jako VIP host pražského týdne módy si užívala několik dnů jako princezna. Za tě pár dnů na sobě samozřejmě vystřídala hned několik outfitů, ale tenhle je rozhodně nejoriginálnější. Vypadal v něm tak trochu jako paní klíčů.

Klíčová slova:  móda, outfit
Diskuse ke článku
.