Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným kráskám minulý týden.
    2. září 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí, slavnostních filmových premiér i večírků. Podívejte se, jaké šaty a outfity slavné krásky oblékly. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Uma Thurman (44)

     

    Na Filmovém festivalu v Benátkách se to jen hemží slavnými osobnostmi. Samozřejmě zde nemůže chybět ani herečka Uma Thurman, která se mimo jiné zúčastnila i párty Venity Fair. K této příležitosti oblékla bordó šaty ve stylu 30. let, které doplnila o skvostný diamantový náhrdelník. Uma vypadala fantasticky, jediné, co se nám nezdá, je prapodivná délka šatů.

    Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz
  • Chiara Mastalli (30)

     

    Italská herečka Chiara Mastalli se ukázala na Filmovém festivalu v Benátkách v nejodvážnějších šatech šatech ze všech. Oproti běžným "nahým" róbám zpěvačky Rihanny či Miley Cyrus byla sice Chiara opravdu cudná, ale i tak prosvítající bradavky způsobily poprask. Šaty, jako takové, byly sice nepřehlédnutelné, ale mimo mísu.

    Outfit
    Autor: profimedia.cz
  • Alessandra Ambrossio (33)

     

    Topmodelka Alessandra Ambrossio si nenechala ujít premiéru filmu La raçon de la Gloire, který byl promítán v rámci Benátského filmového festivalu. K této příležitosti zvolila rudé šaty od italské návrhářky Alberty Fereti a stala se díky nim hvězdou večera. 

    Alessandra Ambrossio
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Aniston (45)

     

    Na premiéře kriminální komedie Life of Crime samozřejmě nemohla chybět představitelka hlavní hrdinky, Jennifer Aniston. Ta přijela do Los Angeles, kde se premiéra konala, v provokativních šatech posetých flitry. Odhalená ramena a hluboký výstřih zakrývala projmutým černým sáčkem a nohy naopak nápadně vystavovala na odiv. Proč taky ne, když má nožky jako dvacítka.

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
  • Emma Stone (25)

     

    Mladá herečka Emma Stone se blýskla na premiéře filmu The Birdman, kde všem ukázala, že může vypadat jako princezna, i když nepřijde v růžových šatech s volánky a nebude mávat nekonečně dlouhými loknami. V tmavě zelených šatech od Valentina vypadala vskutku famózně.

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.