Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Trendy šátky: Nezbytnost podzimního šatníku!

29. srpna 2014 | 06:00

Jak nejlépe oživit podzimní outfit? Přece barevným šátkem, nebo hřejivou šálkou. Tyto nezbytné doplňky jsou stále v kurzu a vypadají prostě skvěle. Které barvy, vzory a střihy letos pofrčí?

Šátky a lehké šály už dávno nejsou součástí našeho šatníku jen proto, že nás skvěle zahřejí. Dnes už jsou nezbytným doplňkem každého ženského šatníku, který ve vteřině oživí jakýkoliv outfit. Ano, opravdu jakýkoliv, protože šátky se hodí jak k elegantním šatům, tak i ke sportovnějším kalhotám.

Které frčí?

Rozhodně nic nezkazíte koupí takzvaného tunelu, tedy šátku, který je spojený a nemá žádné konce. Stále jsou však moderní i klasické šátky, které si ledabyle omotáte kolem krku a konce necháte volně viset, nebo je zastrčíte pod bundičku. Pro milovnice nevšednosti jsou tu také kousky s hravými bambulkami, třásněmi nebo peříčky.

Lindex, 399 Kč.
Autor: archiv firem

Co se týče barev, trefou do černého jsou, stejně jako každý rok, klasické barvy padajícího listí. Takže s vínovou, béžovou, hnědou a žlutou rozhodně chybu neuděláte. Pro ženy, které mají raději barevnější doplňky, jsou ideální šátky s oranžovým, růžovým nebo modrým nádechem.

Pokud se chcete držte současných módních trendů, rozhodně si nepořizujte "nudný" jednobarevný kousek. Dejte šanci geometrickým vzorům, tradičním puntíkům a proužkům nebo třeba romantickým květinám.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!