Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak minulý týden slušelo i neslušelo slavným kráskám.
    26. srpna 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí, slavnostních filmových premiér i večírků. Podívejte se, jaké šaty a outfity slavné krásky oblékly. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Rita Ora (23)

     

    Zpěvačka Rita Ora nemohla na udílení hudebních cen MTV Video Music Awards 2014 (dále jen MTW VMA) chybět. Sošku si sice neodnesla, ale i tak se stala královnou celého večera. V rudých šatech, které měly odvážný výstřih a ještě odvážnější rozparek, vypadala famózně. Rita tak dokázala téměř nemožné, v "nahých" šatech vypadala sice sexy, ale rozhodně ne lacině!

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (45)

     

    Další ozdobou galavečera MTV VMA 2014 byla i hudební stálice Jennifer Lopez. Ta se stejně jako Rita Ora rozhodla, že půjde s kůží na trh a vyplatilo se. Ve stříbrných šatech s rafinovanými průstřihy a nekonečně dlouhým rozparkem vypadala božsky. Zřejmě jen málokdo by v pětačtyřiceti letech vypadal v tak odvážném modelu lépe, než právě JLo.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Amber Rose (30)

     

    Americká modelka a herečka, kterou si všichni pamatují díky sestřihu "na ježka", měla zřejmě stejný úmysl jako její kolegyně Rita Ora a JLo, to se však nepovedlo. Na rozdíl od nich totiž vypadala Amber v "šatech" ze stříbrných řetízků opravdu lacině a nevkusně. Pokud však měla v plánu stát se středem pozornosti, podařilo se!

    Amber Rose
    Autor: profimedia.cz
  • Tyra Banks (40)

     

    Čokoládová modelka Tyra Banks se minulý týden na zahajovací párty k televizní soutěži America´s Next Top Models příliš nevytáhla. S výrazným make-upem vypadala jako kdyby propařila celou noc a celkovému dojmu nepřidal ani prapodivný overal, který by jí Královna černé magie tuze záviděla.

    Tyra Banks
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Green (34)

     

    Francouzská herečka Eva Green si minulý týden nemohla nechat ujít premiéru filmu Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, kde hraje jednu z hlavních rolí. Přestože Evu pár vteřin před vstupem na červený koberec upravovala vizážistka, nebylo to ono. Viníkem jsou zřejmě šaty, které jsou střihově i materiálově v pořádku, ale smaragdově zelená barva herečce vůbec nesedla.

    Eva Green
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, slavné ženy, outfity, týden
Diskuse ke článku
.