Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Módní trendy, které nikomu nesluší! Zelená barva, lenonky a harémovky!

  • Módní trendy mohou být i neslušivé!
    25. srpna 2014 | 06:00

    Módní trendy, které nám každoročně diktují, jak se oblékat, líčit a co si obout, jsou občas prapodivné. Sestavily jsme pro vás v redakci osmičku těch nejdivnějších trendů, které, alespoň podle nás, nikomu nesluší, a to včetně celebrit. Souhlasíte s námi?

  • Zelená barva

     

    V roce 2011 vyplynulo ze světových módních přehlídek, že novou trendy barvou se stala zelenožlutá. Ta podle módních návrhářů sluší opálené pleti i porcelánovým bledulkám. My si však dovolujeme odporovat, tento odstín nesluší vůbec nikomu, tedy kromě Shreka!

    Shrek je podle komise také závadný
    Autor: profimedia.cz
  • Válenky

     

    Proti válenkám vlastně vůbec nic nemáme, jsou pohodlné, lehce se nazouvají a v zimě dokonale zahřejí. Pokud ovšem žena nazuje napodobeninu pravých válenek, která má sešmajdanou podrážku a nejlépe je ještě posetá blýskavými flitry, jedná o opravdové módní peklo!

    Tvrdě zakázány: Válenky
    Autor: profimedia.cz
  • Tenisky na klínu

     

    U bot ještě chvíli zůstaneme. Co říkáte na módní trend posledních dvou let, tenisky na klínu? My si myslíme, že pokud někdo touží, aby jeho nohy vypadaly jako barevná kopýtka, je tento trend to pravé. 

    Tenisky na klínku, Deichmann, 799 Kč.
    Autor: archiv firmy
  • Harémové kalhoty

     

    Muži je nenávidí, ženy milují, nebo nenosí. Ano, řeč je o kalhotách se sníženou sedovou linií, takzvaných harémovkách. Ženy, které na ně nedají dopustit tvrdí, že jsou maximálně pohodlné, mužům však připadají odporné. Pravděpodobně to bude proto, že ve volném střihu nemohou sledovat vlnící se boky, pevný zadeček a nožky. Na druhou stranu, kdybych v nich vypadala tak "blbě" jako třeba milovnice harémovek Gwen Stefani, nosila bych je nepřetržitě!

    Trendy, které nikomu nesluší!
    Autor: Shutterstock
  • Modré stíny

     

    Mezi kosmetickými trendy se snad nenajde nic horšího, než modré stíny. Takzvaná nebíčka, jak je s oblibou nazýváme, nesluší opravdu nikomu. A pokud jste blondýna, dejte si pozor na amatérské vizážistky, které jsou přesvědčeny, že nic křehkou blondýnku nerozzáří více, než modré, třpytivé stíny táhnoucí se až k obočí.

    Trendy, které nikomu nesluší!
    Autor: Shutterstock
  • Tepláková souprava

     

    Všimly jste si, že poslední dobou se rozmohl trend teplákových souprav, převážně růžových? Jejich nositelky je však neoblékají na sport, nýbrž do města. Asi se pak více cítí jako hotelová dědička Paris Hilton, která nedá bez teplákové soupravy ani ránu. Hrát si na bohatou dámu v teplácích? Nějak nám to nejde do hlavy!

    Trendy, které nikomu nesluší!
    Autor: profimedia.cz
  • Lenonky

     

    Zamilovaly jsme si pilotky, zvykly jsme si na muší brýle i barevné obroučky, co však neskousneme jsou lenonky. Ty se loni opět vrátily do módy a současná éra květinových dětí zaplesala. A co, že jejich nositelé vypadají směšně, vždyť jsou přece in!

    Trendy, které nikomu nesluší!
    Autor: profimedia.cz
  • Gladiátorky

     

    Posledním trendem, který se umístil v našem žebříčku, jsou gladiátorské sandále. Zjistily jsme, že mnoho žen se mylně domnívá, že přehršel pásků je sexy, muži však tvrdí opak. Navíc, pokud nemáte nohy jako Adriana Sklenaříková, budete v gladiátorkách vypadat jako trpaslík. Děkujeme módním guru, ale tento trend si nechte!

    Trendy, které nikomu nesluší!
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, ošklivost, žena, postava
Diskuse ke článku
.