Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní vesty: Poslouží na konci léta i na podzim!

24. srpna 2014 | 06:00

Na první pohled nenápadný kousek oblečení, který však dokáže s vaším outfitem divy. Ano, jedná se o vestičky. Stačí si pořídit jeden druh, který využijete jak na konci léta, tak i na podzim. Vybírat můžete z džínových, lesklých či chlupatých kousků, ale také z dlouhých, krátkých, projmutých i volných střihů.

Chlupy zahřejí

Pokud v chladnějších letních dnech hledáte módní kousek, která zahřeje, pořiďte si vestičku. Nejlépe zahřeji ty z umělé kožešiny, ke kterým se perfektně hodí lodičky i tenisky.

Před den můžete vestičku přehodit před letní top, večer před tričko s dlouhým rukávem nebo svetřík. Vrstvení má zelenou!

TopShop, cca 2000 Kč.
Autor: archiv firem


Nesmrtelná džínovina

Ke konci léta rozhodně oceníte klasickou džínovou vestičku, která nejlépe vypadá v kombinaci s romantickými šaty. Spojení ležérnosti a ženskosti v tomto případě skvěle funguje. Pak už jen stačí nasadit slaměný klobouček, přes rameno přehodit tašku s třásněmi a tradiční letní outfit je na světě.

Pánský styl

Vesta inspirovaná pánským šatníkem je opravdu nadčasovou záležitostí. Většinou je delší, a proto se perfektně doplňuje s kratšími šortkami a sukněmi. Celý outfit nejlépe doplní boty na podpatku, které mu dodají potřebnou dávku ženskosti.

Tak co, pořídíte si na léto a podzim trendy vestičku? Nebo už nějakou ve svém šatníku máte? Pro inspiraci se podívejte do naší galerie.