Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    20. srpna 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Mel B (39)

     

    Bývalá členka hudební skupiny Spice Girls a porotkyně talentové show Amerika má talent, Mel B, ví, co jí sluší. Minulý týden oblékla sexy leopardí šaty zdobené kůží, ve kterých byla nepřehlédnutelná. Délka šatů mohla být sice o trochu delší, ale zpěvaččině vypracované postavě sluší i ultra mini.

    Mel B
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (41)

     

    Německá topmodelka a taktéž porotkyně soutěže Amerika hledá talent, Heidi Klum, se minulý týden stala ozdobou akce Creative Arts Emmy Awards. Na červeném koberci se prošla v královsky modrých maxi šatech posetých třásněmi. Jako vždy se usmívala na všechny strany a pro fotografy se ochotně točila, aby jim ukázala, jak efektní její róba je.

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Jessica Alba (33)

     

    Překrásná herečka a dvojnásobná maminka, Jessica Alba, byla minulý týden hostem pořadu Good Morning America. K této příležitosti si oblékla růžové šaty z dílny Antonia Berardiho, ke kterým obula metalické střevíce od Briana Atwooda. Co dodat? Vypadala zkrátka famózně!

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Kylie Minogue (46)

     

    Nestárnoucí zpěvačku Kylie Minogue neodradila ani hrozba silného deště a vyrazila si na oběd do centra Londýna. Přicházející vítr jí sice trochu potrápil, ale stejně vypadala perfektně. Kobaltově modré šaty byly opravdu trefou do černého. Málokdo by asi uvěřil, že je zpěvačka na prahu padesátky.

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
  • Ana Obregón (59)

     

    Španělská herečka Ana Obregón se ani ve svém věku nebojí pořádně odhalit. Na akci Starlite Gala 2014 se objevila ve velmi odvážných šatech značky Hannibal Laguna, které měly opravdu velmi hluboký výstřih. Co na to říkáte?

    Outfity
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.