Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Módní klasika, bez které se na podzim neobejdete!

  • Podzim je už téměř za dveřmi, tak neváhejte a pořiďte si klíčové módní kousky.
    19. srpna 2014 | 06:00

    Ať se nám to líbí, nebo ne, podzim už je téměř za dveřmi. Pojďme si říct, bez kterých klíčových módních kousků se letos neobejdeme. Který z nich je váš favorit?

  • Hnědá taška přes rameno

     

    S hnědou brašnou přes rameno vstoupíte do podzimních plískanic s grácií. Tento kousek je totiž super trendy, ale především maximálně univerzální. S koženou taškou můžete vyrazit do práce, do školy, do města i do baru. V obchodech si navíc můžete vybrat od malých kabelek, kam se vejdou jen osobní věci, až po brašny, kde se ztratí deštník i svačina.

    Mango, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Kimono

     

    Kimono zůstane hitem i na podzim! Tento úžasný kousek se dá totiž skvěle vrstvit a kombinovat a v sychravém počasí skvěle zahřeje. Perfektně vypadá k obyčejným džínám i společenským šatům. A kde ho pořídit? Přímo zde jsou skvělé tipy.

    HM, 899 Kč.
    Autor: archiv firem

  • Květinové šaty

     

    Ani na podzim nesmíme úplně zanevřít na univerzální letní kousky. Třeba takové květinové šaty s koženou bundičkou tvoří dokonalý podzimní outfit. Že ještě žádné šaty s květinami nemáte, tak rychle vběhněte do obchodů a třeba nějaké ulovíte mezi posledními zlevněnými kousky.

    Zara, 1499 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Tmavé džíny

     

    Tmavé džíny jsou nezbytným kouskem každého ženského šatníku, dají se totiž nosit po celý rok. Navíc lichotí naší postavě a sluší opravdu každé ženě. Stejně je však nejvíc milujeme pro jejich univerzálnost, jednou v nich můžete být za dámu, jindy za drsnou rockerku. Jsou zkrátka nenahraditelné!

    HM, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Sako

     

    Sako patří již několik let mezi klíčové kousky, které by v ženském šatníku neměly chybět. Hitem letošího podzimu bude sněhobílé sako kombinované s kontrastními tmavými kalhotami či sukní. Při jeho pořizovaní nezapomeňte na to, že vám musí skutečně padnou jako ulité.

    Asos.com, info o ceně na webu.
    Autor: archiv firem
  • Flanelka

     

    Letos na podzim se trochu vrátíme do 90. let, kdy byly absolutním módním hitem kostkované flanelky. Ty pofrčí i teď! Buď ji můžete ležérně uvázat kolem pasu a dotáhnout tak do dokonalosti svůj outfit, nebo ji můžete obléknout a uvázat třeba na uzel. Heslo je jasné, buďte kreativní!

    Asos.com, info o ceně na webu.
    Autor: archiv firem
  • Džínová košile

     

    Pro milovnice denimu je tu skvělá zpráva, na podzim budou stále trendy lehké džínové košile. Ty se doporučují nosit rozepnuté v kombinaci s šaty či kalhotami. Do společnosti se sice nehodí, ale pro volný čas jsou jako dělané. A navíc jsou tááák moc pohodlné!

    FF, 659 Kč.
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.