Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lehké letní budničky: Zahřejí i udělají parádu!

16. srpna 2014 | 06:00

Letní večery nejsou v poslední dnech žádná hitparáda. Nenechte si ale zkazit večerní program kvůli nižším teplotám. Raději si pořiďte stylovou bundičku, která je lehká, ale přesto zahřeje. Uvidíte, jak si ji zamilujete!

Vypadají stylově, jsou lehké, ženské a každá žena si je zamiluje. Ano, řeč je o letních bundičkách. Nejvíce teď frčí křiváky z dvou různých materiálů. Například základ bundičky je z klasické látky a rukávy z koženky. Tento trend je sice, co se týče praní a údržby, trochu náročnější, ale za tu parádu to stojí.

Dalším super trendy střihem je bomber. Nebojte se, nikdo vás nebude nutit nosit obří maskáčovou bundu s výšivkou na zádech. Letoš totiž frčí ryze ženské kousky, například s květinami i jinými oblíbenými vzory nebo džínové.

Bomber s květinami, FF, 649 Kč.
Autor: archiv firem

Hodí se ke všemu

Lehké letní bundičky mají jednu velkou výhodu, hodí se ke všemu. Skvěle vypadají ke kalhotám, sukním, letním i společenským šatům, overalům i šortkám. Stejně tak nim můžete obout hravé kecky, elegantní lodičky nebo vzdušné sandálky. Jsou zkrátka neuvěřitelně univerzální.

Do kina, na večery i na zahradu

A víte, co je letních bundičkách úplně nejlepší? Stačí pořídit si jeden kousek, protože se hodí ke všem příležitostem. Na romantickou večeři přehodíte bundičku přes šaty, obujete lodičky a přidáte šperk. Na grilování s přáteli zase obléknete lehkou bundu k džínám a tričku, obujete kecky a na hlavu si nasadíte slamák. Tak co, už vyrážíte pro svou letní bundičku?

Tipy na skvělé letní bundičky naleznete v naší fotogalerii.