Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    13. srpna 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Carmen Electra (42)

     

    Věříme, že sexy glamour modelka Carmen Electra je i po "čtyřicítce" snem spousty mužů a musíme uznat, že od dob její herecké kariéry v seriálu Pobřežní hlídka nezestárla ani o rok. I přes dokonalou postavu a mladistvý vzhled by však měla svůj styl více přizpůsobit svému věku. Na premiéru "akčňáku" Expendables: Postradatelní 3 se oblékla spíše jako čerstvě plnoletá dívka. Carmen, zapomeň už na nažehlené vlasy po pas, svůdné výstřihy a minišaty, je čas dospět!

    Carmen Electra
    Autor: profimedia.cz
  • Taylor Swift (24)

     

    Americká country zpěvačka není jen hvězdou ve svém oboru, ale také současnou módní ikonou. Zhruba od svých dvaceti let se obléká jako dáma na úrovni a rozverná školačka zároveň a nás její neotřelé outfity opravdu baví. Na premiéře filmu Dárce opět ukázala, že v tom zkrátka umí chodit! Jednoduché, ale oslnivé.

    Taylor Swift
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (45)

     

    Jennifer Lopez patří bezesporu mezi nejkrásnější ženy světového šoubyznysu. Má sexy postavu, krásné vlasy a navíc perfektní módní vkus. Na akci Teen Choice Awards, kam dorazila jako jeden ze vzácných hostů, oblékla krajkové šaty ve smaragdově zelené barvě, se kterými sladila i boty a psaníčko. Klobouk dolů!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian (33)

     

    Hvězdička Kim Kardashian si nenechá ujít žádnou příležitost, jak se zviditelnit, a tak se přišla podívat na udílení cen Teen Choice Awards. Jak už všichni víme, Kim si libuje ve zkrácených topech a ultra přiléhavých sukní a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Model by byl ve své podstatě v pořádku, jen kdyby zebří vzor zbytečně nepřidával objem už tak širokým bokům.

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Marion Cotillard (38)

     

    Šarmantní francouzská herečka Marion Cotillard získala ocenění za nejlépe oblékanou ženu roku 2013, a proto na ni klade veřejnost, co se týče módy, velké nároky. Na premiéře filmu Two Days, One Night se herečka předvedla v jednoduchých černých šatech, kterými sice nic nezkazila, ale ani nenadchla. Velkým plusem však byly nesmírně originální boty, které měly spojenou podrážku s podpatkem.

    Marion Cotillard
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.