Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Seznamte se s Marianem, módní ikonou současnosti!

11. srpna 2014 | 06:00

Zajímá vás, kdo je současným mužským ideálem krásy a módní ikonou zároveň? Pak se seznamte s modelem Marianem, který pochází přímo z města módy, Milána. Jak se vám líbí?

Charismatický Mariano se živí modelingem již několik let. Zhruba před dvěma roky se však rozhodl, že nechce být jen "ramínkem na šaty", ale chce světu ukázat svůj cit pro módu a vytříbený vkus. Neotřelé outfity, které pravidelně přidával na svůj blog a profily na sociálních sítích, přílákaly miliony fanoušků. Z průměrného italského modela se tak během pár měsíců stala módní ikona. 

Kdo je Mariano?

Tento milánský hřebec, jak už jsem zmiňovala, provozuje mega úspěšný módní blog, kde inspiruje své fanoušky prostřednictvím nádherných fotografii outfitů a krátkých módních videí. V těch zase radí, co si obléknout ke konkrétní příležitosti. 

Mariano Di Vaio je v současné době ztělesněním pravého italského gentlemana.
Autor: instagram

Marianova popularita den ode dne roste a jeho příspěvky čtou nejen Evropané, ale také Američané. Není divu, že Marianův módní blog navštíví denně zhruba sto tisíc fanoušků. Nesmíme zapomenout ani na jeho obrovský úspěch na Instagramu, kde má přes dva miliony sledovatelů. 

Neotřelý styl

Marianův módní styl se dá jen velmi těžko popsat. Jedno však víme, tenhle sexy chlapík dokáže kombinovat všechny módní prvky, které současná společnost konzumní společnost vyžaduje a vypadá v nich božsky. Základem jeho šatníku jsou kvalitní pánská saka, od kterých většinou odvíjí zbytek svého outfitu. No, my jsme se v redakci asi zamilovaly! A jak se líbí vám? Posuďte sama na instagram.com/marianodivaio