Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 tipů, jak nosit maskáčové oblečení a být v něm sexy!

  • Už jste si pořídila nějaký maskáčový kouse? Je pravý čas!
    8. srpna 2014 | 06:00

    Maskáčový potisk již dávno není výhradou vojáků a drsných mužů, sluší totiž i křehkým ženám. Letos je maskáčovina opravdu na vrcholu a tak je na čase pořídit si nějaký trendy kousek. Ale jak tento nepřehlédnutelný vzor kombinovat a bude slušet opravdu každé ženě?

  • Jeden a dost

     

    I když se do maskáčového potisku do uši zamilujete, vždy dodržujte pravidlo číslo jedna: jeden kousek stačí. Obléknout se do maskáčoviny od hlavy až k patě mohou opravdu jen vojáci, nám postačí třeba maskáčová vestička nebo doplněk. 

    Mango, 599 Kč.
    Autor: archiv firem
  • S kůží na trh

     

    Mnoho žen si myslí, že maskáčový vzor není pro ženy vhodný. Pokud však máte potřebnou dávku odvahu, klidně můžete obléknout maskovanou minisukni, ve které rozhodně jako kluk vypadat nebudete. A jestli nechce vystrkovat nožky, použijte jiné ženské zbraně. Vsaďte například na výstřih či rafinovaný průstřih, který z maskáčového kousku udělá ryze ženskou záležitost.

    Romwe.com, cca 400 Kč.
    Autor: archiv firem

  • Tvar je základ

     

    Možná máte na chalupě na půdě neforemnou maskáčovou vestu po dědečkovi, ve které chodil rybařit. V té však parádu neuděláte. Maskáčové oblečení musí mít stylový a ženský střih. Proto raději vyražte do obchodu a kupte si fungl nový kousek, který vám padne jako ulitý a budete se v něm cítit žensky a sexy.

    Asos.com, cca 2000 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Přidejte barvu

     

    Maskáčový potisk je sám o sobě natolik výrazný, že ho ženy většinou kombinují s podobně temnými barvami. Když seberete odvahu a přidáte pestrobarevné doplňky nebo třeba neonový top, váš outfit získá naprosto nový směr. Buďte odvážná a experimentujte!

    I zpěvačka Rihanna miluje maskáčové potisky.
    Autor: archiv firem
  • Pozor na další potisky

     

    Kombinování maskáčoviny s jinými potisky je trochu riskantní. S pruhy působí "každý pes jiná ves", se zvířecími vzory zase vytváří dojem safari domorodkyně. Pokud však chcete zariskovat, zkuste zkombinovat maskáčovinu s květinami. Pokud přidáte k army kalhotám sandálky s drobnými kvítky nebo kabelku posetou květinami, ukážete všem, že se ve světě módy a trendů umíte pohybovat.

    Bershka, 799 Kč.
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.