Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    5. srpna 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Julia Roberts (46)

     

    Od doby, co jsme si Julii Roberts zamilovali jako krásnou Vivian ve filmu Pretty Woman, už uběhlo 24 let. Slavná herečka za ty roky neztratila ani špetku sex-appealu a minulý týden všem v televizním pořadu The Late Show Starring Jimmy Fallon ukázala, že rok od roku vypadá lépe. V černých mini šatech odhalila své štíhlé a dlouhé nohy, které by jí záviděla kdejaká dvacetiletá modelka.

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz
  • Hanah Ferguson (22)

     

    O této mladé modelce ještě rozhodně uslyšíme. Je totiž neuvěřitelně talentovaná a mimořádně krásná. Co se týče módy, v osobním životě nosí nejraději ultra krátké šaty a boty na vysokém podpatku. Umí to ovšem sladit tak, že rozhodně nevypadá lacině. Na premiéře filmu Strážci Galaxie jí to moc slušelo, akorát by příště měla zvolit podprsenku v barvě šatů, aby pod nimi neprosvítala jiná barva.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (41)

     

    Nestárnoucí kráska Heidi Klum si minulý týden nenechala ujít slavnostní zahájení již 9. série show Amerika má talent, kde opět zasedne za stůl jako porotkyně. K této příležitosti zvolila sněhobílé asymetrické šaty Versace a stala se ozdobou celého večera.

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Miranda Kerr (31)

     

    Velmi často se stane, že ženě rozchod s partnerem příliš neprospěje, v případě Mirandy Kerr je tomu naopak. Nikdy snad nebyla krásnější, než od ukončení vztahu s Orlandem Bloomem. Minulý týden všem předvedla svůj perfektní vkus a přirozenou krásu v Německu na akci módní značky Escada, kde oblékla květinový svetřík, pouzdrovou sukni a kabelku (vše Escada) a tento outfit doplnila o luxusní lodičky Dior.

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz
  • Lindsay Lohan (28)

     

    S Lindsay Lohan je to jako na horské dráze. Jednou vyrazí do společnosti jako dáma, je vkusně oblečená a chová se kultivovaně. Jindy nemá den, natáhne se sebe první "hadr", který jí padne pod ruku (samozřejmě s absencí spodního prádla) a vyrazí na divokou párty, ze které po několika hodinách odchází ve velmi upraveném stavu. Minulý týden na naneštěstí zvolila druhou možnost.

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.