Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným kráskám minulý týden.
    30. července 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Ashley Tisdale (29)

     

    Herečka a zpěvačka, která se proslavila především díky roli v americkém filmovém muzikálu Muzikál ze střední, zanedlouho plánuje svatbu s hudebníkem Christopherem Frenchem. Možná i proto si na akci Young Hollywood Awards 2014 oblékla sněhobílé šaty s potisky peříček, jako malou ochutnávku toho, jak bude vypadat dokonale ve svůj svatební den.

    Ashley Tisdale
    Autor: profimedia.cz
  • Jessica Alba (33)

     

    Krásná herečka a dvojnásobná maminka Jessica Alba vyrazila minulý týden na festival komiksu Comic-Con, kde se promítal film Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, kde hraje jednu z hlavních rolí. K této příležitosti zvolila zkrácený top a středně dlouhou sukni, která jí padla jako ulitá. Co nás však zaujalo úplně nejvíc, jsou jednoznačně boty s šedými třásněmi, díky kterým byla Jessica nepřehlédnutelná.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Rachel McAdams (35)

     

    Úspěšná kanadská herečka Rachel McAdams si minulý týden nenechala ujít premiéru filmu A Most Wanted Man, kde ztvárnila hlavní roli. Oblékla si asymetrické šaty, které perfektně zvýraznily její ženské křivky. Atypické nařasení na jedné straně vytvářelo dojem večerní róby, přestože šaty končily v půli stehen.

    Rachel McAdams
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (39)

     

    Nestárnoucí "zoufalka" si potrpí na velmi těsné a metalické šaty, které upozorní okolí na její dokonalou siluetu. Tentokrát však šlápla trochu vedle. Lesklá róba jí přidávala kilogramy navíc v oblasti bříška i zadečku, což rozhodně nebylo v plánu. Co se týče účesu, líčení a doplňků, Eva opět nezklamala!

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Jaime King (35)

     

    Americká herečka a modelka sice vypadá jako "chodící reklama na hlad", ale přesto je se svým velmi štíhlým tělem maximálně spokojená. Proto jí nedělalo problém vyrazit na párty v Malibu v černé podprsence a pouzdrové sukni s obřím rozparkem. Na párty zaujme, na lepší společenskou akci by byl tento model nevhodný.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.