Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Top plážové tašky a kabelky, které se hodí i do města!

19. července 2014 | 06:00

Trend kožených maxi kabelek je stále na výsluní, ale v létě ho trochu válcují plátěné, proutěné a barevné tašky, které se skvěle hodí k vodě i na výlet do města. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky, bez kterých se letos neobejdete.

Ruku na srdce, malé kabelky jsou sice krásné, ale pro nás, praktické ženy, jsou zkrátka nepoužitelné. Kdežto obrovské kabely, do kterých nacpeme všechno od šminek, přes deodorant, až po deštník, ty zkrátka milujeme.

A přímo pro nás jsou tady plážové tašky, které jsou letos na módním vrcholu především proto, že mají většinou neutrální design, který se hodí jak k vodě, tak do města na nákupy.

Univerzální materiály

Pod plážovou taškou už si dávno nemusíte představovat proutěné košíky, které jsou sice trendy, ale mnoho žen je příliš v lásce nemá. Vybírat můžete z látkových tašek s potisky, z pestrobarevných kabel z plastu i pogumovaných brašen, ze kterých snadno smyjete každou nečistotu.

Reserved, 199 Kč.
Autor: archiv firem

Pruhy jedou

Ačkoliv je letos k dostání nespočet druhů, naším největším favoritem jsou kabelky s námořnickými proužky. S takovým kouskem budete u vody za hvězdu. Jindy zase stačí obléknout džínové šortky, červené tílko a slaměný klobouk a pruhovaná kabela dokonale doladí váš letní outfit.

Za hubičku

Pokud si stále nejste jistá, zda si univerzální tašku pořídit, možná vám pomůže v rozhodování příznivá cena. V klasických módních obchodech seženete plážové kabelky opravdu za pár korun. A když budete mít štěstí, pořídíte nějaký skvělý kousek v letních slevách opravdu za hubičku.