Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Jak to slušelo i neslušelo slavným ženám v minulém týdnu?
    16. července 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Kate Hudson (35)

     

    Dcera herečky Goldie Hawn, talentovaná Kate Hudson, patří mezi nejkrásnější herečky Hollywoodu. Na slavnostní premiéře filmu Wish I Was Here svým půvabem očarovala všechny přítomné. V dlouhých černých šatech s rafinovaným průstřihem v oblasti bříška vypadala opravdu fantasticky a ulízané vlasy s temnou rtěnkou byly jen třešničkou na dortu.

    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz
  • Katherine Heigl (35)

     

    Herečka Katherine Heigl se minulý týden oblékla jako nevěsta. V bílých šatech alá Marilyn Monroe vypadala jako anděl a decentní zlaté doplňky byly trefou do černého.

    Katherine Heigel
    Autor: profimedia.cz
  • Paris Hilton (33)

     

    Hotelová dědička Paris Hilton nás poslední dobou příjemně překvapuje. Už dávno totiž nenosí těsné růžové oblečky, značkové teplákovky a šaty s nevkusným výstřihem, stala se z ní totiž dáma. Na party 1 Oak v Beverly Hills si oblékla průsvitné modré šaty, ve kterých vypadala jako pohádková víla.

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian (33)

     

    Hvězdička Kim Kardashian, která je v poslední době známá především díky svým ženským křivkám a honosné svatbě s rapperem Kanye Westem, si opět vyrazila do ulic v extrémně úzkých pouzdrových šatičkách s hlubokým výstřihem. Královská modř dokonale ladila k její snědší pleti a šaty upozorňovaly přesně na partie, které Kim ráda ukazuje.

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Micaela Schaefer (30)

     

    Německá DJka, která ráda předvádí své tělo, se nenechala zahanbit ani minulý týden na přehlídce Kauffeld and Jahn fashion show v Berlíně. Tentokrát oblékla nebesky modré šaty, které vypadaly spíše jako župánek pořízený v erotickém obchodě. Ve spojení s nepadnoucí parukou, gladiátorskými střevíci a nevkusnými šperky to bylo opravdové módní peklo!

    ...
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, celebrity, outfit
Diskuse ke článku
.