Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným kráskám.
    24. června 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily první letní dny. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Diane Kruger (37)

     

    Německá herečka si minulý týden nenechala ujít 4. ročník Annual Critics' Choice TV Awards v Beverly Hills. Po červeném koberci se prošla v nádherné róbě zdobené růžovými a fialovými květy, kterou pro herečku navrhl talentovaný arabský designer Elie Saab. Diane tak ukázala nejen svůj vytříbený vkus, ale také dokonalé křivky, které v šatech perfektně vynikly. 

    Diane Kruger
    Autor: profimedia.cz
  • Petra Němcová (34)

     

    Jedna z nejkrásnější a nejúspěšnějších českých modelek, Petra Němcová, je ozdobou každé události, na které se objeví. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Jako jedna ze zakladatelek nadace Happy Hearts Fund pro oběti tsunami nemohla chybět na výročním plese konaném minulý týden v New Yorku. Petra pro tuto příležitost oblékla rubínově červené šaty a vypadala zkrátka božsky.

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz
  • Cameron Diaz (41)

     

    Nestárnoucí americká herečka Cameron Diaz je zářným příkladem toho, že v jednoduchosti je krása. Na prezentaci nového filmu "Sex tape" si krásná herečka oblékla ultra úzké sněhobílé šaty, které potvrdily, že na jejím těle není jediná chybička. Asymetricky řešený vršek pak celý model příjemně oživil.

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz
  • Nicole Richie (32)

     

    Herečka a zpěvačka Nicole Richie tentokrát nechala šaty doma a dala přednost širokým kalhotám z dílny Alberta Ferrettiho, které doplnila mentolovým krajkovým topem od Roberta Cavalliho. Bezpochyby je to příjemná změna, ale drobná Nicole se v tomto outfitu tak trochu ztrácí.

    Nicole Richie
    Autor: profimedia.cz
     
  • Coco Rocha (25)

     

    Kanadská modelka Coco Rocha si minulý týden nenechala ujít společenskou akci Fragrance Foundation Awards, kde se objevila v opravdu nevšední róbě. Šaty v tělové barvě z dílny Zaca Posena jsou díky extrémnímu nařasení spíše uměleckým dílem. Na druhou stranu Coco tleskáme za odvahu.

    ...
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, outfit, outfity, celebrity, vip, týden
Diskuse ke článku
.