Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy šortky pro každou postavu: Které sluší právě vám?

  • Kraťasy mohou nosit ženy s jakýmkoliv typem postavy.
    20. června 2014 | 06:00

    Toužíte po letních kraťasech, ale trápí vás drobné nedokonalosti postavy? Nezoufejte! I se silnějšími stehny nebo větším zadečkem budete v šortkách vypadat skvěle. Stačí si jen pořídit ten správný střih a máte vyhráno.

  • Větší bříško

     

    Pokud vás trápí větší bříško, vyvarujte se bokovým kraťasům i těm, které mají výrazné kapsy nebo nápadné aplikace v oblasti pasu. Naopak ideální jsou pro vás nejlépe jednobarevné šortky s vyšším pasem nebo bermudy, které vám perfektně padnou. Dejte si pozor na to, aby vám nebyly příliš těsné, pak byste na bříško naopak upozornila.

    Kraťasy pro každou postavu
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Zara, 899 Kč, vpravo: Mango, 799 Kč.

  • Široké boky

     

    Pokud patříte mezi ženy s výraznými boky, zapomeňte na šortky s výraznými kapsami podél bočních švů. Mají totiž tendenci odstávat a zbytečně by vás v rizikových partiích rozšiřovaly. Raději sáhněte po hladkých kraťasech nejlépe v tmavší barvě, která všeobecně zužuje. K nim pak oblékněte lehkou halenku ozdobenou výrazným náhrdelníkem, který navíc odpoutá pozornost od dolních partii, na které nechcete upozorňovat.

    Kraťasy pro každou postavu
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Mango, 299 Kč, vpravo: Lindex, 699 Kč.

  • Chlapecká postava

     

    Máte štíhlé nohy, ploché bříško a žádné boky, pak vám budou slušet všechny typy kraťasů. Pokud ovšem toužíte alespoň po náznaku ženských křivek, vsaďte na kraťasy se záhyby, výraznými kapsami a potisky. Rozhodně se vyhněte tzv. pytlovitým střihům, ve kterých byste byla úplně ztracená.

    Kraťasy pro každou postavu
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Zara, 899 Kč, vpravo: Bershka, 699 Kč.

  • Silnější stehna

     

    Ani ženy se silnějšími stehny se nemusí vzdát pohodlných kraťasů, musí však dodržovat jistá pravidla. Pokud mezi ně patříte, rozhodně neoblékejte šortky kratší, jak do půli stehen. Ale nebojte se, i delší než ultra mini mohou být sexy.

    Kraťasy pro každou postavu
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Asos.com, cca 300 Kč, vpravo: F&F, 469 Kč.

Diskuse ke článku
.