Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Festivalová móda: Tyhle kousky nutně potřebujete!

  • Buďte na hudební festivalu za hvězdu!
    14. června 2014 | 06:00

    Letošní sezóna hudebních festivalů startuje již tento víkend. Proto je nejvyšší čas pořídit si pár nezbytných kousků, bez kterých se neobejdete. Především vsaďte na praktické a hravé oblečení a doplňky, které se dají snadno zkombinovat.

  • Zkrácený top

     

    Zkrácené topy budou na letním festivalu nutností. Při vysokých teplotách vám v něm bude příjemně, když se ochladí, stačí přehodit lehký svetřík. Ideální kombinací je krátký krajkový top s potrhanými džínami či šortkami.

    Zkrácený krajkový top, Zara, 899 Kč.
    Autor: archiv firem

  • Maxi šaty

     

    Po vzoru slavných krásek jsou dalším nutným kouskem na hudebním festivalu maxi šaty. Vyberte si mezi květovanými, neonovými i těmi s geometrickými vzory. Pak už jen stačí obout gladiátorské sandálky nebo klidně holinky. Pokud máte smysl pro detail, vyčešte si vysoký drdol a přidejte výrazné náušnice v etno stylu.

    Maxi šaty, Mango, 1999 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Klobouk

     

    Bez klobouku se na hudebním festivalu zkrátka neobejdete. Nejen, že je to skvělý módní doplněk, který navíc chrání před slunečními paprsky obličej i vlasy, ale také dokonale zamaskujte mastné či neučesané vlasy. Pokud máte doma obyčejný slamák, ozdobte ho mašlí nebo květinou.

    Slaměný klobouk, Pull&Bear
    Autor: archiv firem

  • Nutný šperk

     

    I když spíte pod stanem, musíte myslet i na šperky. Kromě slunečních brýlí a klobouku si s sebou sbalte alespoň jeden nepřehlédnutelný šperk. Ideální jsou například velké náušnice s peříčky nebo masivní náhrdelník s barevnými korálky.

    Náhrdelník, TopShop, cca 600 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Taška přes rameno

     

    Na festival se zkrátka kabelka s krátkou rukojetí nehodí. Překážela by vám a navíc by nepasovala k vašemu uvolněnému outfitu. Raději si s sebou přibalte tzv. pytel  s třásněmi nebo brašnu přes rameno. Ke sportovnímu outfitu můžete nasadit i plátěný batůžek.

    Kabelky s třásněmi, Reserved, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Parka

     

    Když nám zrovna nepřeje počasí, musíme mít po ruce super moderní parku s kapucí. Ochrání vás před chladem i deštěm a zároveň budete vypadat stále trendy. Abyste si letní počasí alespoň trochu připomněla, dejte si do vlasů květovanou čelenku nebo si namalujte rudou rtěnku.

    Army parka, Bershka, 1299 Kč.
    Autor: archiv firem

  • Sandálky

     

    Na festival se vždy vyplatí zabalit si více druhů bot, počasí je totiž v létě poněkud nevyzpytatelné. Základem jsou samozřejmě stylové holinky, které se v dešti stanou vaším největším parťákem. Určitě si také sbalte lehké sandálky a nezapomeňte ani pohodlné gumové boty nebo žabky, kdybyste se mezi jednotlivými koncerty vydala s partou k vodě.

    Etno sandálky, Zara, 999 Kč.
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.