Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    13. června 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily teplých jarních dnů. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Sarah Jessica Parker (49)

    Na společenské akci amFAr Inspiration Gala New York 2014 nemohla chybět módní ikona a hvězda seriálu Sex ve městě, Sarah Jessica Parker. V hotelu Plaza oslnila všechny přítomné šifónovou róbou z dílny Schiaparelli, kterou doplnila o luxusní šperky. Opět trefa přímo do černého!

    SJP
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Middleton (32)

    Vévodkyni Kate zkrátka milujeme! A také zbožňujeme její elegantní styl. Na narozeninovou oslavu prince Philipa zvolila smetanové šaty od Alexandera Mc Queena a zbrusu nový klobouček.

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
  • Rosie Huntington-Whiteley (27)

    Anglická modelka je jasným důkazem toho, že optické módní hry se opravdu vyplatí. Kalhoty se svislými pruhy jí vyčarovaly nekonečně dlouhé gazelí nožky. Navíc v kombinací s námořnicky modrým sakem a lodičkami ve stejném odstínu vypadají kalhoty elegantně, žensky a stylově.

    Candice Swanepoel
    Autor: profimedia.cz
  • Fran Drescher (56)

    Málokdo by uvěřil, že herečce Fran Drescher alias chůvě Fain bude za čtyři roky šedesát. Na 68. ročníku Tony Awards vypadala božsky. Všem předvedla dokonalé křivky, obličej téměř bez vrásek a úsměv od ucha k uchu. Tleskáme!

    Fran Drescher
    Autor: profimedia.cz
  • Lucie Borhyová (36)

    Moderátorka Lucie Borhyová, která každým dnem očekává příchod miminka, se minulý týden objevila na slavnostní akci jednoho salónu. V zelených šatech a po boku přítele Michala Hrdličku zářila na míle daleko. Snad nikdy nebyla krásnější, než během svého druhého těhotenství.

    Lucie Borhyová
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.