Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Top letní outfity, ve kterých přežijete tropické teploty!

  • Oblečení do tropů
    10. června 2014 | 06:00

    Tropické teploty jsou fajn, ale jen v případě, že ležíme u vody a schováváme se pod slunečník či stín stromů. Pro ty, kteří to štěstí nemají a musí se proplétat rozžhavenými ulicemi města, máme tipy na super módní kousky, ve kterých vám nebude nesnesitelné horko. V první řadě rozhodně zapomeňte na upnuté kalhoty i trička a černou barvu.

  • Pohodlné široké kalhoty

     

    Super úzké kalhoty mají konkurenci! Pohodlné a trendy široké střihy se staly hitem letošního jara i léta. Jsou oblíbené především díky prodyšnosti, ale také díky univerzálnosti, i když vám možná přijde, že může být složité je s něčím zkombinovat. Zkuste k nim zprvu obléknout jednoduchý top a sandálky na podpatku či klínu. Odvážnější mohou vyzkoušet trendy zkrácený top, nebo průsvitnou halenku. Nebojte se ani zkrácené verze širokých kalhot, které končí uprostřed lýtek nebo třeba těsně nad koleny.

    Ideální boty: Boty na podpatku, na klínu i sandálky na platformě

    Oblečení do tropů
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Asos.com, cca 600 Kč, vpravo: Mohito, 899 Kč.

  • Vzdušné letní šaty

     

    Žádný kousek oblečení nepodtrhuje více ženskost, než právě šaty. Pokud je nosíte ráda, oblečte je i do horkých letních dnů. Dbejte na to, aby byly šaty z prodyšného materiálu a pokožka mohla volně dýchat. Také by neměly být příliš upnuté, spíše rozevláté, aby vás osvěžil teplý větřík. Skvělou volbou jsou i maxi šaty, ve kterých nemusíte vystavovat na odiv nohy a přesto vám není horko.


    Ideální boty: K šatům se samozřejmě nejvíce hodí boty na podpatku, pohodlnější alternativou jsou boty na klínu nebo ploché sandálky.

    Oblečení do tropů
    Autor: archiv firem

    Vlevo: H&M, 999 Kč, vpravo: Mango, 899 Kč.

  • Sexy letní šortky

     

    Ukazujete v tropických teplotách ráda své nožky? Pak jsou pro vás kraťasy jasnou volbou. Když padají teplotní rekordy, rozhodně však neoblékejte džínové, koženkové ani příliš těsné šortky. Sáhněte spíše po bavlněných nebo alespoň volnějších střizích v pastelových barvách.


    Ideální boty: K šortkám můžete s přehledem obléknout plátěné Conversky. Pokud chcete nechat nohy dýchat, obujte ploché sandálky nebo ty se širokým nízkým podpatkem.

    Oblečení do tropů
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Asos.com, cca 500 Kč, vpravo: Mohito, 699 Kč.

  • Letní ženské sukně

     

    Sukně zkrátka milujeme, ať už jsou krátké, středně dlouhé či sahají až na zem. Nebojte se experimentů a volte k nim kontrastní barvy, které se do horkých letních dnů skvěle hodí.


    Ideální boty: Boty na klínu, platformě i vysokém podpatku.

    Oblečení do tropů
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Reserved, 449 Kč, vpravo: Asos.com, cca 1800 Kč.

  • Hravé overaly

     

    Zamilovala jste si letos super moderní overaly? Do parných dnů jsou ideální! Pro ženy, které se nechtějí příliš chlubit kůží, jsou ideální volnější overaly s dlouhými nohavicemi a rukávem. Pro super štíhlé ženy jsou zase vhodné overaly odhalující co nejvíce těla. Co se týče barev, volte cihlové, neonové a pudrové odstíny. S květinovým vzorem rozhodně nešlápnete vedle.


    Ideální boty: Sandálky, žabky, kecky a boty na podpatku.

    Oblečení do tropů
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Mango, 999 Kč, TopShop, cca 1500 Kč.

Diskuse ke článku
.