Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trápí vás široká ramena? Vsaďte na výstřih a nadýchané sukně!

  • Slavnou herečku Kim Catrall také trápí široká ramena. Ale ví, co si obléknout, aby je zamaskovala.
    5. června 2014 | 06:00

    Jak zakrýt malá i velká prsa, větší zadeček, boky či stehna, to už víme. Ale, co když nás trápí široká ramena? Jakým oblečením tento nedostatek zamaskujeme?

  • Véčkové výstřihy

    Pokud patříte mezi ženy, které trápí široká ramena, noste šaty a topy s výstřihem ve tvaru písmene V. Nejen, že tento střih vaše ramena opticky zúží, ale odhalený hrudník také zaručeně odpoutá pozornost.

    Asos.com, cca 1500 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Nepřehlédnutelné náušnice

    Pokud nedáte dopustit na šperky, vsaďte na výrazné, blýskavé a visací náušnice. Ty opticky protáhnou váš krk a odpoutají pozornost od širších ramen. Naopak zapomeňte na masivní náhrdelníky, které vašim ramenům ještě přidají na objemu. Volte raději náhrdelníky na delším řetízku, který by měl sahat minimálně k ňadrům.

    HM, 199 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Nadýchané sukně

    Mezi další skvělé triky patří minimalizace rozdílu mezi horní a dolní částí těla. V případě, že máme široká ramena, ale úzký pas, boky a štíhlé nohy, sáhněte po nadýchaných sukních jakékoliv délky i barvy. Spodní část těla se opticky zvětší a ramena už nebudou tolik vyčnívat.

    TopShop, cca 1300 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Květinové tuniky

    Co se týče plážových šatů, trefou do černého je pro vás květovaná tunika s výstřihem ve tvaru písmene V a rukávem. Vzdušný materiál a romantický potisk vám dodá holčičí půvab a jemnost. Výstřih zase odláká od ramen, které jsou ovšem již skvěle zamaskována volným rukávem.

    Asos.com, cca 800 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Rudé šaty

    Pokud vyrážíte do společnosti a chcete se líbit, sáhněte po červených šatech. v této barvěě budete maximálně sexy, tím odlákáte pozornost okolí od širokých ramen. Navíc, když budou mít šaty "véčkový" výstřih a nadýchanou sukni či peplum volánek, máte opravdu vyhráno.

    Asos.com, cca 600 Kč.
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.