Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak nosit černou a nebýt nudná? Mixujte materiály a ukažte kůži!

  • Milujete černou barvu? Poradíme vám, jak v ní vypadat svěže a originálně!
    2. června 2014 | 06:00

    Nedáte dopustit na černou barvu? Chcete ji nosit do práce, do města i na večírek? Není problém. Stačí si osvojit pár základní pravidel a triků, abyste v černém outfitu nebyla nudná. 

  • Kombinujte materiály

    Klíčem k úspěchu při nošení černé barvy je mixování materiálů. Když si obléknete černé, bavlněné šaty, budete působit usedle a fádně. Stačí k nim jen obléknout koženou bundičku či přehodit přes ramena krajkový svetřík a je hotovo. 

    Nejlepší kombinací vůbec je mix koženky a průsvitných materiálů!

    Asos.com
    Autor: archiv firem
  • Vybírejte přesné velikosti

    Pokud patříte mezi milovnice černé, které jí preferují především proto, že perfektně zeštíhluje, dejte si pozor, abyste nenosila příliš velké nebo příliš těsné kousky. Je třeba si vybrat černé oblečení tak, aby padlo doslova jako ulité. Pak teprve dokáže vyčarovat dokonalou siluetu. ¨

    Jestli ve svém šatníku narazíte na těsné i velké kousky, zkuste je vrstvit a vytvořit z nich módní a originální outfit. 

    Bershka
    Autor: archiv firem
  • Pochlubte se pasem

    Pokud ráda nosíte černé šaty, přepásejte je a vystavte na odiv svůj pas, který v černé skvěle vynikne. Například kožený opasek dodá modelu potřebný šmrnc.

    Nebojte se vystavit svůj pas, i když to normálně neděláte, protože máte třeba větší bříško nebo boky. V černé barvě si to mohou dovolit i silnější ženy.

    Asos.com
    Autor: archiv firem
     
  • Přidejte špetku barvy

    Skvělým trikem, který oživí celočerný outfit, je přidání jednoho barevného prvku. Když vyrážíte do města, může to být například neonová kabelka, čepice či boty. Pokud se chystáte na formální večírek, přidejte jen barevné a výrazné šperky. V případě, že oblékáte černou na pohřeb, přidejte k černému outfitu například šedé lodičky či kabelku. 

    Ke každodenním příležitostem se perfektně hodí červená rtěnka, která je trendy a rozzáří černý outfit.

    TopShop
    Autor: archiv firem
     
  • Ukažte kůži

    Mezi další skvělé triky, jak rozzářit a znevšednit černý outfit, je ukázat kůži. Ať už se jedná o výstřih, krátké šortky nebo třeba rafinované průstřihy, které si ovšem mohou dovolit jen ultra štíhlé ženy. 

    Pokud nám počasí nepřeje, držte se předchozích tipů a přidejte výraznější make-up.

    Mango
    Autor: archiv firem
     
  • Rozzařte obličej

    Pokud máte tmavé vlasy a nejraději nosíte černou, je velmi důležité umět se správně nalíčit. Rozhodně zapomeňte na temné kouřové líčení a gotické linky. Vybírejte vždy světlejší odstíny make-upu, tvářenky v meruňkových tónech a výrazné rtěnky. 

    Sleek MakeUP tvářenky Blush by 3, odstín California, 319 Kč, koupíte na www.bestmakeup.cz
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.