Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Top 10 květinových kalhot: S čím je můžeme kombinovat?

1. června 2014 | 06:00

Barevné kalhoty s květinovým potiskem jsou, stejně jako loni, hitem sezóny. Můžete je nosit do práce, do města, ale i na výlet nebo do baru. Vyměňte černé kalhoty za veselé, vzorované nohavice a budete in!

Letošní jarní a letní sezóna s seboubou opět přináší mnoho skvělých trendů. Mezi ty, které se pravidelně opakují patří květinové vzory, které letos frčí opravdu na všem. My jsme se zaměřily na kalhoty, ať už džínové, volné, tříčtvrteční nebo legíny.

S čím je kombinovat

Na první pohled se může zdát, že květované kalhoty jsou natolik výrazně, že se k nim hodí jen jednobarevné tričko a všední doplňky. To je sice taky možnost, ale my se nakláníme spíše k té divočejší. Květy totiž můžete směle kombinovat i s ostatními vzory, jako jsou pruhy či geometrie, ale také s neonovými barvami, koženými prvky i krajkou.

Zara, 899 Kč.
Autor: archiv firem

Univerzálnost

Ve finále záleží hlavně na tom, jak se v danou dobu cítíte. Pokud máte chuť proměnit se v nespoutanou rockerku, oblečte ke květovaným kalhotám tenisky se cvočky, koženou bundičku a tričko s nápisem. Pokud se chcete vcítit do role princezny, kombinujte s pudrovými odstíny, volánky a decentními šperky.

Ačkoliv jste to možná netušily, květované kalhoty jsou opravdu maximálně univerzální. Napadlo by vás vzít si je například na svatbu své kamarádky? Proč ne? Nechte vyniknout jejich barevnost a doplňte je pudrově růžové či meruňkové kousky.

Top 10 nejstylovějších květovaných kalhot naleznete v naší fotogalerii!