Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexy a šik v každém věku? Proč ne!

  • Buďte v každém věku trendy a sexy! Ukážeme vám, jak na to.
    17. května 2014 | 06:00

    Je úplně fuk, kolik vám je, vypadat mladistvě můžete v každém věku. Přesvědčí vám o tom tři naše čtenářky, Marianna, Kateřina a Radmila.

  • 30 let a více

    Svěží model ideální pro volný čas,“ ohodnotila Marianna pastelově zelenou sukni i top a semišové boty ve stejném odstínu. „Ale úplně nejvíc mě dostaly květované šaty se sexy koženou bundičkou. Do tohoto modelu rozhodně jdu!“
    Marks
    Autor: Dan Zahrádka
  • 40 let a více

    To, že Katce táhne na padesát, by hádal málokdo. Usměvavá zrzka se však na svůj věk vůbec necítí. Miluje sportovně ležérní styl, velké tašky a propracovaný střih oblečení. Černobílá taška zvítězila, k jemnému outfitu totiž byla příjemným kontrastem. Nejvíc nadšená byla z jarního kabátku. „Tak tohle je moje srdeční záležitost! Úžasně mi seděl a zakryl drobné nedostatky. Kolik, že stojí?“, zjišťovala nadšená Katka. „1699 korun je cena víc než příjemná!“, nechala se slyšet a o osudu trenčkotu bylo rozhodnuto.
    Marks
    Autor: Dan Zahrádka
  • 50 let a více

     

    Sympatická padesátnice se nám svěřila, že v její skříni rozhodně nesmí chybět  pohodlné kousky oblečení, které mezi sebou může kombinovat a sem tam doplnit barevnými doplňky. Proto byla volba jasná. Krásné a pohodlné sáčko s originálními motivy skvěle oživilo světlé kalhoty a halenku a nadšeně jsme jej obdivovaly i my, které jsme při focení sekundovaly.
    Pouzdrové šaty užiju na pracovní jednání  i na schůzky s přáteli,“ zhodnotila sexy model Radmila.

    Marks
    Autor: Dan Zahrádka

     

    Náš tým si focení skvěle užil. Všechny tři modelky si rozuměly bez rozdílu věku a z modelů Marks&Spencer byly nadšené. Móda nás ženy prostě sbližuje!

    Další modely, do kterých jsme Mariannu, Kateřinu a Radmilu oblékli, najdete v aktuálním čísle Blesku pro ženy.

    Připravila: Dita Černá, foto: Daniel Zahrádka, styling: Karel D.Stix, make up: Eva a Hana Benešovy.

Autor: dit
Klíčová slova:  móda, marks and spencer, oblečení, věk, trendy
Diskuse ke článku
.