Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství sexy postavy? Správný výstřih! Vyberte si ten nej!

  • Vyberte si výstřih podle tvaru své postavy.
    9. května 2014 | 06:00

    Toužíte po dokonalých ramenech, hrudníku i bříšku? Nikdy to nebylo jednodušší. Stačí si obléknout vršek s výstřihem, který lichotí typu vaší postavy. Větší boky, zadeček nebo prsa? Žádný problém!

  • Typ postavy hruška

    Pro ženy, které trápí silnější boky, zadeček a stehna, jsou ideální nařasené výstřihy. Nejen, že svým nevšedním střihem odvedou pozornost zespoda nahoru, ale také topy s tímto výstřihem opticky vyrovnají rozdíl mezi horní a spodní částí těla. 

    Výstřihy
    Autor: archiv firem
  • Velká prsa

    Ženy, které příroda obdařila velkým hrudníkem, by měly nosit topy s absencí výstřihu. Jejich přednosti jsou skryty, ale zároveň je na ně upozorňováno. Jak rafinované!

    Stejně tak vám padnou vršky s výstřihem ve tvaru písmene V, který však musí být opravdu decentní, aby odhaloval především klíční kosti.

    Výstřihy
    Autor: archiv firem

  • Malá prsa

    Pokud vás naopak trápí malá prsa, pořiďte si co nejvíce vršků s výstřihem do tvaru srdce. Nejen vaše okolí, ale i vy sama najednou uvidíte, že i drobná ňadra vypadají ve výstřihu božsky. 

    Výstřihy
    Autor: archiv firem
  • Nevýrazný krk

    Pokud právě vás trápí nevýrazný a krátký krk, vsaďte na trička a topy s kulatým výstřihem. Odhalení klíčních kostí a obloukovitý střih hravě opticky prodlouží váš krk i zúží celou postavu. 

    Výstřihy
    Autor: archiv firem
  • Typ postavy jablko

    Každý vám závidí štíhlé nožky a pevný zadeček, ale v oblasti bříška máte trochu tuku navíc? Pak máte typ postavy jablko. Věřte nebo ne, ale i větší bříško opticky skryjete pomocí výstřihu. Nejvhodnější jsou pro vás vršky s tzv. oprátkou kolem krku. Odhalí totiž ramena a tak opticky zúží celý střed těla.

    Výstřihy
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, výstřih, tričko, postava, tipy
Diskuse ke článku
.