Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Komu to minulý týden slušelo a kdo propadl?
    6. května 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu společenských akcí a jarních vycházek. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Naomi Watts (45)

    Britsko-australská herečka Naomi Watts klame tělem. Kde kdo by si totiž myslel, že nedávno oslavila třicítku. Svůj půvab a mladistvý vzhled ukázala minulý týden na 25. ročníku Annual GLAAD Media Awards, kde byla v zářivě růžovém overalu nepřehlédnutelná.

    Naomi Watts
    Autor: profimedia.cz
  • Shakira (37)

    Zpěvačka Shakira se na slavnostním udílení cen iHearth Radio Music Awards rozhodla jít s kůží na trh. Oblékla zkrácený top a áčkovou sukni, ve které perfektně vynikly její vypracované nožky. Na zpěvačce Shakiře je zkrátka poznat, že je náramně šťastná.

    Shakira
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Paker (49)

    Americká herečka a módní ikona SJP opět nezklamala. V krémových šatech od Alexandera McQueena vypadala famózně. A opět ukázala, že ombré vlasy jsou stále velkým hitem, který sluší komukoliv.

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
  • Anne Hathaway (31)

    Velkým překvapením uplynulého týdne je vždy skvěle upravená herečka Anne Hathaway. Uprostřed týdne si vyrazila na procházku do města v tygrovaných šatech prapodivné délky, které jí nejen zkrátily nohym, ale také opticky zdeformovaly ňadra. Kvůli ostrému slunci si narazila obří klobouk a po krásné herečce nezbylo ani stopy.

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia.cz
  • Jenna Jonathan

    Televizní hvězdička a playmate Jenna Jonathan velmi ráda ukazuje svá silikonová ňadra na veřejnosti, proto jí nedělá problém vyrazit do ulic jen v podprsence a ultra krátké sukni. Nad tímhle "oblečkem" jen kroutíme hlavou.

    Jenna Jonathan
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.